Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weinig zicht priveleven Henry Meye

Toegevoegd: 14-06-2011, 17.32 uur
Door: Roland de Jong

SINT MAARTENSDIJK - De politie weet nog steeds weinig over het privéleven van de 55-jarige Henry Meye die onlangs werd vermoord in Sint Maartensdijk. De politie probeert nog steeds een beeld van de man te krijgen.


De politie wil weten met wie Meye omging, of hij lid was van een vereniging en of hij ook buiten het dorp contacten had. De politie wil ook weten of hij lid was van een sportschool. Volgens de recherche is het mogelijk dat hij ergens lid van was buiten Tholen.

Ook is de politie op zoek naar mensen die meer informatie kunnen verstrekken over zijn auto, de rode Renault Espace met kenteken 27-LJ-SG. Het voertuig werd op vrijdag 10 juni brandend aangetroffen in het Mr. Troelstrapark in Waalwijk. Volgens sommige getuigen heeft die auto daar één tot twee dagen gestaan. De politie wil weten hoe lang de auto daar precies heeft gestaan.

Ook wil ze weten waar de auto tussen zaterdag 4 juni (moment van verdwijning) en vrijdagmorgen 10 juni is geweest. Misschien weet u waar de auto in de tussentijd heeft gestaan of heeft u die zien rijden tussen Sint Maartensdijk en Waalwijk.

Kunt u de politie verder helpen met het onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Personen de anoniem willen blijven kunnen contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer: 06 18176703. Bij de CIE is hun anonimiteit absoluut gewaarborgd, zo laat de politie weten.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smerdiekenaar (15-6-2011 om 23:21)
Fam, ik woon in smerdiek als mijn informatie goed is klopt het dat z,n schoonmoeder naast hem woonde maar de vrouw in de cafetaria is getrouwd met een neef van hem van broers of zussen van hem is in smerdiek bij de mensen weinig of niets bekend
Jan Pender (15-6-2011 om 01:56)
Hier komt niemand achter !!
Fam (14-6-2011 om 22:15)
Zoals ik begrepen heb woonde zijn schoonmoeder naast hem , en zijn schoonzus heeft daar een cafetaria , zouden die dan echt niets over hem weten?
Een toekijker (14-6-2011 om 21:05)
Het zou heel handig zijn om een foto van de man op internet te zetten misschien zijn er dan wel mensen die hem herkennen soms zeggen namen weinig maar met een gezicht erbij wil het soms beter lukken, ik hoop dat e.e.a. wordt opgelost, want dit is een afschuwelijk misdrijf.
Daglicht (14-6-2011 om 18:34)
Van mensen die duistere dingen doen of deden, is er meestal geen zicht op hun (privé) leven. Dit kan het daglicht niet verdragen.
Cookie-instellingen beheren