Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 203 km

Groep jongeren beledigt politie

Toegevoegd: 14-06-2011, 22.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vanmiddag kwam er een melding bij Politie Zeeland binnen over overlast die veroorzaakt werd door een jongeman in de Bloemenlaan in Vlissingen.

Bikers van de Zeeuwse politie zijn poolshoogte gaan nemen en troffen een 26-jarige man aan in de Bloemenlaan. Tijdens het aanspreken van deze man sloeg hij één van de agenten in het gezicht. Hierop is de man aangehouden.


Tijdens deze aanhouding ontstond er een oploop van ongeveer 15 tot 20 jongeren uit de buurt die de agenten op niet mis te verstane wijze hun ongenoegen uitten over de aanhouding. Zij werden verzocht zich niet met de aanhouding te bemoeien en zich te verwijderen.

Sommigen gaven aan dit verzoek gehoor en anderen bleven zich op een provocerende wijze ophouden bij de agenten. Inmiddels waren er andere agenten ter plaatse gekomen om de 26-jarige man, in de politieauto, te vervoeren naar het bureau.

De 15 tot 20 jongeren vonden het toen nodig de agenten uit te schelden en te beledigen. Eén van de jongeren, een 18-jarige Vlissinger, is hierop ook aangehouden en overgebracht naar het bureau. Beide aangehouden verdachten worden op dit moment verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (19-6-2011 om 15:22)
Tuurlijk Bloemenlaan: het systeem in Nederland maakt jullie crimineel??? Zielig hoor, zo'n argument. Zelf ff nadenken waarom jullie vaak de schuld krijgen; dat is niet voor niets; en de oorzaak ligt geheel en al bij jullie zelf.
Bloemenlaan (19-6-2011 om 12:45)
Het systeem in Nederland maakt ons buitenlanders vanzelf al crimineel omdat, als 1 van ons wat fout doe wordt het hele groep beschuldigd en gaan er al verhaaltjes rond van buitenlanders dit en dat maar als het over jullie eigen volk gaat hoor ik niets ? de schuld krijgen wij altijd, denk toch na !
Mar (18-6-2011 om 13:06)
@ Burger: Je eigen spelling is ook niet helemaal correct....voor de rest ben ik het met je eens.
Burger (18-6-2011 om 01:19)
@Karel karelsema, Als we het dan toch weer over de "racisme" boeg gaan gooien spel het dan in elk geval juist. Heeft niks met racisme te maken, het heeft te maken met afkomst an afvoeding. De opvoeding van deze gasten eindigt zodra ze buiten de huiselijke deur stappen. Ies koeltoer zeggen ze.
Karel karelsema (17-6-2011 om 13:33)
@Vlissinger een man in een rolstoel moet een taakstraf doen omdat hij zichzelf verdedigt, jij bent echt dom, hij deed niks hij zat alleen van de zon te genieten, puur rascisme....
Mar (17-6-2011 om 08:03)
@ #317: Als iemand een jointje rookt is dat geen overlast, nee.Daar zal ook niet voor gebeld zijn. En als jij het spuugzat bent dat er op gelet word dat je niet met groepjes mag stilstaan moet je jezelf maar eens afvragen hoe dat komt...en niet gaan mauwen hier!
Cookie-instellingen beheren