Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 65 km

Celtraf geëist voor overvallen man

Toegevoegd: 15-06-2011, 14.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 19-jarige Axelaar is woensdag in Middelburg een gevangenisstraf van veertien maanden cel waarvan vijf voorwaardelijk geëist.

Op 15 augustus vorig jaar, samen met enkele vrienden, besloot de Axelaar iemand te overvallen. Een slachtoffer diende zich al snel aan: een 19-jarige plaatsgenoot, die over de Axelsestraat in Terneuzen fietste.


Ze renden achter hem aan, schopten hem van de fiets en gaven hem de nodige trappen, slagen en stompen. Ook werd er een - naar later bleek - een neppistool tegen zijn hoofd gedrukt en eisten ze geld. Toen ze dachten dat er iemand aankwam namen ze de benen.

Het slachtoffer liep onder meer een gescheurd trommelvlies op. De uitspraak is op 29 juni.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (16-6-2011 om 14:14)
De rechtspraak is in Nederland helemaal de weg kwijt. Dankzij advocaten, puntentellers en komma neukers.
Rico (16-6-2011 om 12:51)
Wow zeg........14 maanden waarvan 5 voorwaardelijk. Wat voor land is dit??? Wat is dat nu voor een eis? Het punt van emigratie is snel aan t naderen want ik ben langzaam de moed aan t verliezen dat t ooit goed zal komen met de rechtspraak in dit land.
Verbaasd !! (15-6-2011 om 23:37)
Ik viel bijna van mijn stoel van verbazing. Iemand van z'n fiets geschopt, hem de nodige schoppen, slagen en stompen gegeven. Een pistool op z'n hoofd gezet. (Het slachtoffer wist niet dat het nep was). Z'n trommelvlies beschadigd. En dat alles voor slechts 9 maanden ? Dat is lekker voordelig.
Sylvia (15-6-2011 om 16:45)
Zo zo, wel 14 maanden...
Piet (15-6-2011 om 15:18)
Helaas is dit nog maar een eis. De uitspraak zal, zoals bijna altijd, stukken lager uitvallen. om 9 maanden cel te krijgen moet je in Nl toch behoorlijk wat doen. Van mij mag 9 jaar ook! misschien dat ze het dan eens leren! En zijn de vrienden ook opgepakt en veroordeeldWel laf, met meerdere tegen 1
Cookie-instellingen beheren