Weerbericht:
Perioden met zon en een bui. Zondag meer buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kleine binnenbrand in Middelburgse woning

Toegevoegd: 15-02-2006, 23.03 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg is aan het eind van de middag uitgerukt voor een kleine binnenbrand.

Rond tien voor half zes kwam de melding dat er een binnenbrand woedde in een woning aan de Poelendaeleweg in Middelburg. Daarop werden de tankautospuit 4530 en de ladderwagen 4550, beiden van de post Stromenweg, onder prioriteit één ter plaatse gevraagd.

Toen de politie arriveerde bleek alles wel mee te vallen en zodoende kon de brandweer onder prioriteit twee ter plaatse gaan. In de woning werd inmiddels geprobeerd het brandje met een brandblusser te doven. Toen de brandweer arriveerde was het brandje nog niet volledig uit en zodoende gingen twee brandweermannen, gewapend met een brandblusser, het pand binnen.

De brandweer heeft de brand geblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750