Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Dode bij botsing met boom

Toegevoegd: 17-06-2011, 05.52 uur - Update: 17-06-2011, 11.22 uur
Door: Roland de Jong
GAPINGE - Bij een eenzijdig verkeersongeluk in Gapinge is vannacht een 25-jarige man uit Middelburg om het leven gekomen.

Rond 03.15 uur meldde iemand dat er op de kruising Weelweg-Kreekweg bij het Walcherse dorp een auto tegen een boom was gereden. De bestuurder leek er ernstig aan toe en zodoende werden direct ambulances, brandweerwagens en de traumahelikopter uit Rotterdam ter plekke gestuurd.


Toen de hulpverleners ter plekke kwamen, bleek dat zij niets meer voor het slachtoffer konden doen. De automobilist zat bovendien ernstig bekneld. De brandweer heeft besloten om het slachtoffer in de loods van bergingsbedrijf Kuzee uit het voertuig te knippen.

De politie heeft ter plekke uitgebreid onderzoek gedaan. De exacte oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De Kreekweg, de doorgaande 80-weg tussen Gapinge en Veere, was door het ongeluk lange tijd gestremd. Pas rond 05.45 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtgenoot (20-6-2011 om 15:48)
Het is sinds vrijdag gewoon anders in de straat :-( famillie en vrienden sterkte! rust zacht Romke!
Oud collega (19-6-2011 om 15:29)
Heb er geen woorden voor, heel veel sterkte voor de ouders en familie en vrienden
Ramon p (19-6-2011 om 13:11)
Ik kan het niet geloven en wil het niet geloven hoe heb dit kunnen gebeuren :'( ga je zo missen maatje zoals wij je altijd noemen rommel het zonnetje in huis je bent en blijft altijd bij ons in ons hart :'( veel sterkte voor de familie en vrienden van romke.
Van de markt (18-6-2011 om 20:32)
Wat een vreselijk nieuws! Ik kende hem weliswaar alleen van gezicht en van een snelle groet voor het werk, maar dit is niet te bevatten. Het overkomt altijd de beste mensen! Ik wens alle familie, vrienden, bekende alle kracht toe om dit vreselijke(veel te vroege) verlies te kunnen dragen!!
Mark E & Jorine (18-6-2011 om 20:20)
Hoe of wat er ook gebeurd is ,...verschrikkelijk vinden wij het om erachter te komen dat juist deze jongen is omgekomen. DIT WAS NOU EEN GOEIE JONGEN, EEN GAST MET EEN HART VAN GOUD!!! We zullen altijd aan je denken als we de mannen op de markt zie staan,rust in vrede ...sterkte voor de famillie
Marja (18-6-2011 om 15:08)
Eerst voor familie gecondoleerd met dit vreselijke verlies maar te hard gereden vind ik geen nette beoordeling ik vind dat je niet mag oordelen over deze jongen misschien heeft hij wel een epileptische aanval of hartstilstand gehad(mij bekend)en kon hij er helemaal niets aan doen fam sterkte
Cookie-instellingen beheren