Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 274 km

Dronken vrouw negeert politie

Toegevoegd: 17-06-2011, 15.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de 's-Heer Hendrikskinderendijk in Goes werd vrijdag om 03.00 uur een een 37-jarige automobiliste uit Middelburg aangehouden voor rijden onder invloed.

De politie kreeg even daarvoor een melding dat de vrouw, die onder invloed van alcohol verkeerde, over de Oostwal in Goes reed. Zij werd door de politie gezien op de Ringbaan West.


Bij het Tiendenplein kreeg zij een stopteken, maar zij reed gewoon door over de Deltaweg, de A58 op. De vrouw had daarbij de hele weg nodig. Op de afrit Heinkenszand kwam de vrouw uiteindelijk tot stilstand. Bij haar aanhouding bleek de automobiliste bijna 4x teveel alcohol gedronken te hebben.
 
Zij kreeg een rijverbod van 11 uur en moet ook haar rijbewijs, dat zij op dat moment niet bij zich had, inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jop (18-6-2011 om 13:55)
Een tractor mag je ook niet besturen is ook een motorvoertuig . Tractor moet je toch óók een rijbewijs voor hebben (DUS) Gewoon laten lopen en niet eens méér op een fiets laten rijden . Bezopen achter het stuur plus tevens openbare dronkenschap . Rijbewijs niet méér terug geven .
Jaap verkeer (17-6-2011 om 23:41)
Stel dat 10% gepakt wordt [vermoedelijk nog niet 1%] hoeveel idioten zitten er dan nog bezopen achter het stuur?
Ikke (17-6-2011 om 22:41)
De eerste 11 uur mag ze niets met een motor besturen ivm rijverbod. na de 11 uur mag ze niets besturen waar een rijbewijs voor nodig is ivm ingevorderd rijbewijs. Kortom, auto, motor, brommer, enz mag ze in beide gevallen niet besturen. Een tractor de eerste 11 uur niet, maar daarna wel.
Jantje (17-6-2011 om 21:20)
Hoe kun je een rijverbod krijgen van 11 uur als je je rijbewijs kwijt bent?
Marja (17-6-2011 om 19:41)
Dit drankorgel geen rijbewijs meer terug geven nooit meer smerig vergrijp is dit en dan te lezen dat er een arme jongen moest sterven die niet gedronken had en misschien onwel is geworden vanacht in gapinge zulke drankrijders veroorzaken ook veel ongelukken en leed en overkomen zelf nooit iets
Geluk (17-6-2011 om 17:12)
Gelukkig dat deze bestuurder gezien is door de politie. Het had ook anders kunnen aflopen. B.v. een ongeval met of zonder letsel. Of nog erger!!! Snap niet dat deze mensen nog gaan rijden.
Cookie-instellingen beheren