Middelbrand in woning Vlissingen

Toegevoegd: 17-06-2011, 18.15 uur

Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De brandweer is vrijdagavond massaal uitgerukt voor een woningbrand in Vlissingen.

De brand werd rond 17.20 uur ontdekt op de zolderverdieping van een woning aan de Paauwenburgweg. Omdat het vuur mogelijk was overgeslagen naar het dak schaalde de brandweer op naar een middelbrand.

Bij aankomst van de brandweer bleek de brand snel te zijn geblust. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio is de brand ontstaan in de wasmachine.
 
De brandweer heeft de woning geventileerd en het naastgelegen brand gecontroleerd. Hoeveel schade de woning heeft opgelopen is onbekend.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kjeld (18-6-2011 om 00:03)
@erik dat de wagen van Koudekerke naar Batenburg komt heeft te maken met dat dat het werkgebied van brandweer Koudekerke is en niet van Vlissingen. In de praktijk blijkt schijnbaar toch dat het in afstand en snelheid niet veel uitmaakt.
Andre (17-6-2011 om 22:21)
@ Erik: Als de meldkamer het maar weet............
Bart (17-6-2011 om 21:55)
@erik Vlissingen krijgt nooit een 2e auto vol (sinds die reeks middelbranden in die kraakpanden) vandaar dat koudekerke in principe de 2e auto van vlissingen is geworden
Erik (17-6-2011 om 19:10)
Ik reed langs de kazerne Vlissingen en ik zag dat er nog een brandweerauto binnenstond. Wel vreemd dat er bij de brand een brandweerauto helemaal uit koudekerke is gekomen.Dat duurt toch veel langer dan een auto uit Vlissingen? Laatst zag ik in Batenburg ook al een auto helemaal uit koudekerke komen