Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 423 km

Man steekt zichzelf in brand

Toegevoegd: 18-06-2011, 09.47 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Op het NS-station in Goes heeft een man vrijdagavond geprobeerd zichzelf in brand te steken. Dat meldt de politie.


Volgens de politie deed de man zijn poging rond 19.50 uur op de spoorlijn bij het station op het traject Vlissingen-Roosendaal. De ambulancedienst kwam ter plekke en de man is naar het ziekenhuis gebracht.

Mensen die getuige waren van het voorval kunnen via het politienummer 0900-8444 slachtofferhulp aanvragen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (23-6-2011 om 14:46)
@ Anoniem: We hebben het over bezuinigen omdat het soort hulp dat deze meneer( en met hem velen) dreigt te worden wegbezuinigd. En dat is geen goede zaak. Snap je het nu?
Anoniem (21-6-2011 om 20:17)
Waarom gaan jullie het over bezuinigen hebben. Er is hier iemand die heeft geprobeerd zelfmoord te plegen, die zijn leven niet zeker is, en jullie gaan zeuren over bezuinigingen? Volgens mij zijn jullie allemaal volwassenen en dan ik, een meisje van 14, heeft nog meer respect dan jullie volwassenen!
Yannick (21-6-2011 om 12:08)
Verder was het hem wel erg om de aandacht te doen want hij liep express brandend langs de trein. Ook zei hij dat hij op deze manier wel in de Volkskrant zou komen.Kan me voorstellen dat er mensen zijn die hier misschien niet zo heel lekker van geslapen hebben. Alleen de geur was al misselijkmakend.
Yannick (21-6-2011 om 12:07)
Ik was als eerste bij deze man aangezien ik in de achterste coupe zat. De man riep een aantal malen dat hij dood wilde en niet geholpen wilde worden. Adviezen dat hij moest rollen over de grond deed hij niks mee. Het was inderdaad zoeken naar een brandblusser op het station.
@Kees en Vlissingen (19-6-2011 om 18:59)
Volgens mij snappen jullie er niets van. kabinet rutte gaat bezuinigen op de geestelijke gezondheidszorg dus in de toekomst zullen er nog meer mensen met zulke klachten zichzelf iets ergs aan doen in plaats van hulp te zoeken!
Vlissinger (19-6-2011 om 10:31)
@Luctor et emergis, wat heeft dit met de bezuinigingen te maken? En vraag je eerst eens af dank zij wie we moeten bezuinigen, kleine hint, de voorman van deze partij is zogenaamd voor zijn gezin uit de politiek gestapt.
Cookie-instellingen beheren