Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Controle overlast Westdorpe

Toegevoegd: 18-06-2011, 17.19 uur
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - Naar aanleiding van overlastmeldingen op en rondom de Graafjansdijk in Westdorpe is daar vrijdagavond door de politie gecontroleerd.


De overlast bestaat voornamelijk uit het veel te hard rijden met brommers. De bestuurders dragen doorgaans geen helm en hebben geen rijbewijs. Twee bromfietsers werden betrapt op de nodige overtredingen. Ze droegen allebei geen helm en hadden geen rijbewijs.

De bromfiets waar de 22-jarige man uit Sas van Gent op reed was onverzekerd. Hij verklaarde dat het niet zijn de bromfiets was, maar van een kennis. Deze man had ook meer alcohol gedronken dan toegestaan. De politie houdt de overlast in de gaten en zal blijven controleren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan (23-6-2011 om 22:16)
Dat knetter geluid duid meestal op een zwaar opgevoerde bromfiets. Boven de 50cc dus. Nog vandaag een paar van zien rijden
Westdorpse (21-6-2011 om 20:28)
Hoop dat ze dan ook eens die gozers met hun off the road motoren die knetterend en met hoge snelheid door het dorp scheuren en met die minibikes en auto's met knetterende uitlaten. Verder de motorclubs die elkaar proberen bij te houden als ze de krekenroute rijden, geen 30 km/u meer de laatsten!!
Henk (19-6-2011 om 20:24)
OK - gaarne ook de automobilisten en vuilniswagenchauffeurs ook maar even controleren op de dijk. Die zijn niets beter.
Herman (18-6-2011 om 17:26)
In Westdorpe kunnen ze daar wel op controleren, maar in Kloosterzande gaat dat niet ... zelfs niet nadat het in de krant heeft gestaan dat het mooiste plekje van Klooster verpest wordt.
Cookie-instellingen beheren