Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 121 km

Jongen mishandeld in Terneuzen

Toegevoegd: 18-06-2011, 17.39 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Vrijdag tussen 09.00 en 09.30 uur is een 14-jarige jongen uit Terneuzen in de Handellaan in zijn woonplaats mishandeld.


De jongen fietste door de Handellaan waar een groepje van ongeveer vijf jongens stond. Eén van hen schopte de 14-jarige tegen zijn been. De jongen viel en kwam op de straat onder zijn fiets terecht.

Nadat hij ook nog in zijn gezicht was gestompt liep het groepje weg. Ten tijde van de mishandeling liepen een man en een vrouw op de stoep.

De politie wil graag met deze mensen in contact komen. Ook andere getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Josco (20-6-2011 om 13:49)
Waarom ow waarom maak ik dit nou nooit mee?? heb 2 staffords van 60 kilo aan de haak en ik ben zelf 2meter4 , ik zit te wachten totdat snotaapjes zoals deze prutsters mij een x uitdagen! gevolg?? ik zeer lange periode op (vakantie) en ziekenhuis 5 patienten erbij, mischien daarom:D
Ook zeeuw (20-6-2011 om 08:33)
@VdVonck, Waarom moeten reacties toch zo vaak ontaarden in een hun/wij zeeuws-vlaanderen tegen hun/wij bevelanders/walcheren. Dit heeft niks met het stuk te maken. Flauwe reactie, die ook nog eens nergens op slaat. Ik zie ook nergens een uitnodiging aan u gericht om in Terneuzen te komen.
Mikkie (20-6-2011 om 00:44)
Vdvonck@ Ik woon in de handellaan en er gebeurt hier bijna nooit wat Ik zou voor geen goud in goes of vlissingen willen wonen daar lees ik nl veel meer over over dit soort tuig.Over elke stad is wel wat te mekkeren.dus.....
VdVonck (19-6-2011 om 20:26)
Als ik geld toe zou krijgen zou ik nog niet in Terneuzen gaan wonen! Verschrikkelijke stad, wordt alleen maar erger daar aan de overkant! Hier in Goes is in het weekend ook steeds meer tuig van daar aanwezig. Heel erg jammer! Tijd om het aan onze zuiderburen te schenken!
Condor (19-6-2011 om 20:04)
Velen zijn onbekend en velen denken zichzelf te (her)kennen in wat een ander zegt. Laten we wel zijn, wat begind een eenling, tweeling of drieling tegen 5 van dat soort tuig? Enne die zogenaamde rapper kan misschien om zijn naam te zuiveren, even helpen helpen zoeken naar de daders.....??? zomaar.
`zogenaamde rapper` (19-6-2011 om 18:39)
Beste `plaatsgenoot`ik hoor bij het groepje van die `zogenaamde rappers die zogenaamd iedereen loopt te terroriseren wy waren `t niet!!!!!
Cookie-instellingen beheren