Ongeluk Westkapelle eist leven

Toegevoegd: 18-06-2011, 21.28 uur

Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Een ongeluk op de Westkapelseweg tussen Zoutelande en Westkapelle heeft zaterdagavond een leven geëist.

Rond 18.55 uur zou de bestuurder van een rode personenauto onwel zijn geraakt. Hij reed vervolgens met zijn voertuig via een fietspad in een droge sloot. Volgens de politie belandde het slachtoffer onder de auto. Hij raakte bekneld.

Brandweerploegen uit Middelburg en Westkapelle werden opgeroepen om de man te bevrijden. Hiervoor werd gebruik gemaakt van de kraan op het hulpverleningsvoertuig van de Middelburgse hulpverleningsploeg.

Toen de man was bevrijd, bleek dat de hulpdiensten niets meer voor hem konden doen. De opgeroepen traumahelikopter kwam dan ook niet meer ter plekke. Bij de man zat ook een vrouw in de auto. Zij raakte voor zover bekend niet gewond.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de Zeeuwse politie heeft ter plekke uitgebreid onderzoek gedaan. Vanwege het ongeluk was de Westkapelseweg (N288) lange tijd afgesloten tussen de Bucksweg (afslag Zuiderduin) en de Paulusweg, nabij discotheek De Hooizolder.

Zie ook:
Slachtoffer Westkapelle was 62 jaar oud (19-06-2011)

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Di (19-6-2011 om 10:54)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden...........
Tholenaar (18-6-2011 om 22:25)
Sterkte voor de nabestaanden, ik zag de traumaheli overkomen.
Zeeuwsetrien (18-6-2011 om 22:07)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden, dit is heel tragisch. De tranen sprongen in mijn ogen toen ik dit las. Het is nu nog allemaal heel onwerkelijk...
Sterkte.. (18-6-2011 om 21:59)
Sterkte aan de nabestaande van deze meneer.. Ook hulpverleners weer sterkte.