Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Vrouw betrapt op rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 20-06-2011, 09.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
PHILIPPINE - Vannacht rond 02.00 uur zagen agenten van de Zeeuwse politie een personenauto rijden door de Laureijnestraat in Philippine. De agenten besloten het voertuig te controleren en spraken de bestuurster aan.

Dit bleek een 23-jarige vrouw te zijn uit de gemeente Terneuzen. Toen de agenten haar rijbewijs controleerden bleek dat zij alleen een rijbewijs had voor de brommer en niet voor de auto.


De vrouw kreeg een bekeuring voor deze overtreding en de passagiere, die wel een rijbewijs had, mocht verder in de auto rijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder van de bestuurder zonder rijbewijs (29-6-2011 om 12:40)
@Ron LOMP EXCUUS ben het helemaal met je eens mare ik ben niet degene die haar wat moet leren ze is namelijk zelf 23 dus verantwoordelijk voor haar eigen daden !!! Dit is namelijk al gebeurt en niemand kan dat namelijk terug draaien OOK IK NIET !!!
Ron (23-6-2011 om 06:46)
@Moeder van de bestuurder zonder rijbewijs Lomp excuus. Leer je dochter eens om 112 te bellen de volgende keer! Zo hoort dat namelijk. Of hadden ze "toevallig" geen GSM bij?
Mar (22-6-2011 om 16:27)
@ Engeltje: Lees het nog een keertje wil je. Er is wel een boete uitgeschreven en terecht ook. Helemaal eens met Tim.
Tim (21-6-2011 om 22:42)
@"@ran"(lol ) Allemaal wel mee vallen.. NEE, je bent onverzekerd. Als je iemand aanrijdt.. of wat dan ook. JE BENT NIET VERZEKERD. Klaar uit. Daarbij komt nog eens dat het VERBODEN is. Veel duidelijker kan ik niet zijn.. Als je het dan nog vind kunnen ben je écht niet goed wijs...
Ron (21-6-2011 om 20:52)
@ran Leren doe je in een lesauto met een bekwame rijinstructeur/instructrice er naast. Bovendien wed ik er 500 euro op dat er ook geen mogelijkheid voor bijrijder was om evt. remingreep te doen. Of je nu 10 rijd of 100 doet niet terzake, als er wat gebeurt zijn ze beide niet verzekerd! Straffen!
Moeder van de bestuurder zonder rijbewijs (21-6-2011 om 13:18)
Mensen ordelen over anderen is zo snel gedaan zal jullie ff medelen dat de medepassagier onwel was geworden vandaar dat zij verder reed;dus het heeft niks te maken met rijles geven !! Ben het als persoon het helemaal mee eens wat voor risico ze hierbij nam en zal hiervoor niet goedkoop vanaf komen.
Cookie-instellingen beheren