Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Politie haalt auto's uit verkeer

Toegevoegd: 20-06-2011, 16.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee auto's uit het verkeer genomen die aan het racen waren in Middelburg.


Surveillerende agenten zagen rond 00.15 uur twee auto's met een behoorlijke snelheid over de Looierssingel rijden. Omdat er veel overlast is van racende personenauto's, besloten de agenten deze auto's te controleren.

Op de Langevieleweg konden de voertuigen aan de kant worden gezet. De eerste auto was eigendom van een 20-jarige man uit de gemeente Veere en de tweede auto was eigendom van een 22-jarige man uit dezelfde gemeente.

Omdat de auto's veel te veel geluid produceerden zijn de voertuigen uit het verkeer genomen. Momenteel is het wachten op een technisch onderzoek op het politiebureau. Het aantal decibellen geluid wat de auto's produceren zal gemeten worden door de technische recherche van Politie Zeeland.

Wat er met de auto's en de beide mannen gaat gebeuren hangt af van het resultaat van de technische controle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (27-6-2011 om 12:03)
Nou Oostkapelle, racen op de openbare weg IS dus een gevaar! "Lekker laten doen"??? Tot ze iemand van jouw familie overhoop rijden zeker! Dan piep je wel anders!
P.s (26-6-2011 om 20:24)
Ben zelf 23 dus weet precies hoe en wat en dankzij zulke mocholen is al eens een vriend van me omgekomen hij reedt na het werk na huis en 2 mocholen die gingen racen reden hem aan met de dood tot gevolg dus van mij mogen ze die gasten oppakken en hun auto teruggeven als een pakketje schroot
Karel kansloos (26-6-2011 om 16:21)
In de 2e versnelling door de straten scheuren, door trekken tot max toeren heeft niks met hobby te maken, je valt er mensen midden in de nacht mee lastig! je kunt ook normaal door straten heen rijden en de snelweg bevuilen met de takkeherrie! maar dat doen jullie niet, dus word er geklaagd, duuh!
Van o (26-6-2011 om 15:57)
Hoezo stoer doen??? Ben jij niet jong geweest? het is niet stoer doen.. maar het is gewoon leuk om is te race af en toe.. als je weet hoe en waar het kan? Dus dan zulle er ook niet zo veel mensnen snachts over de straat lopen?
Oostkapelle (26-6-2011 om 10:50)
vind dat zolang die gasten geen gevaar op de weg zijn lekker laten doen! beter dan aan de drugs of dealen en ook is het beter dat de politie s,nachts een scooters en fietsen aan houd,en eens kijkt of die toevallig niet gestolen zijn want zulk tuig rijd er s,nachts meer rond dan gasten met lawaai
Golfje (26-6-2011 om 00:08)
Aan de berichten kun je weer lezen wat voor type's er in zulke auto's rijden he. Het siert jullie. Misschien moeten jullie de laatste berichten eens doornemen over de meest recente verkeersongelukken, praten met de nabestaanden en dan nog eens reageren.
Cookie-instellingen beheren