Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 195 km

Man gewelddadig beroofd in Goes

Toegevoegd: 21-06-2011, 09.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van maandag op dinsdag is een 57-jarige Goesenaar beroofd van zijn portemonnee.

De man ging tussen 01.00 en 02.00 uur een luchtje scheppen en maakte buiten een wandeling. Toen hij op het voetpad bij de Statenhof liep, kreeg hij plotseling een klap op zijn hoofd met een (onbekend) hard voorwerp. Als gevolg van de klap kwam de man ten val.


Zijn twee belagers hebben op een gegeven moment kans gezien om de portemonnee en de gsm van de man te pakken te krijgen. Deze namen zij mee. Hierna zijn de daders er vandoor gegaan. Het slachtoffer verklaarde dat de twee mannen maskers op hadden en dat hij de mannen niet kende. De man is door de aanval licht gewond geraakt aan zijn hoofd en handen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De Zeeuwse politie is direct een onderzoek gestart. Een hondengeleider is met zijn politiehond gaan zoeken naar de daders en ook heeft de technische recherche sporenonderzoek gedaan. Tot nu toe is er nog niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dissipatie (22-6-2011 om 09:52)
@ vdVonk, ouderen wonen overal, criminelen zijn overal. wen er maar aan, het wordt nog erger.
VdVonck (21-6-2011 om 19:30)
Hopelijk is dit geen broodje aap verhaal zoals de laatste beroving in Goes! Er wonen enorm veel bejaarden in de naastgelegen hofjes.. Vind het echt een heel eng idee dat daar twee van die achterlijke figuren rondlopen!
Gezichts masker (21-6-2011 om 17:10)
Wat voor maskers hadden ze op dan ? carnavals maskers ? en waarom loop je met geld over straat zo laat dan ? ik vind het maar een vreemd verhaal.
Dima (21-6-2011 om 15:59)
Wat een vreende tegenstrijdigheid in dit bericht ....de daders droegen maskers...de man kende de daders niet .....vreemd !
Cookie-instellingen beheren