Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Files door ongevallen A58

Toegevoegd: 22-06-2011, 08.02 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Dinsdag omstreeks 17.15 uur vond op de A58 een kop/staartbotsing plaats waarbij drie auto's waren betrokken.


Een 42-jarige automobiliste uit Goes remde af voor een file. Een 27-jarige vrouw uit Tholen die achter haar reed, kon niet meer op tijd stoppen en botste op haar auto. Die schoof vervolgens weer door tegen haar voorganger.

Door het openklappen van de airbags raakte de 42-jarige vrouw licht gewond aan haar oog. Zij is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. Alle betrokken auto's liepen schade op en zijn getakeld door een schadebedrijf.

In de file die achter het ongeval ontstond, gebeurde een tweede kop/staartbotsing. De bestuurder uit de voorste auto, een 37-jarige Middelburger, werd door de aanrijding kwaad en gaf de bestuurder van het achterste voertuig een klap in het gezicht.

Het slachtoffer, een 48-jarige Kapellenaar, werd door ambulancepersoneel onderzocht. De Middelburger is aangehouden voor mishandeling en overgebracht naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joppie saus (24-6-2011 om 00:55)
@ harry, waarom is er iets mis met een koekblik en wat heeft dat er mee te maken ? net of die tegenwoordig ook niet gewoon 130 kunnen, maar alleen veel sneller optrekken dan die zware lompe bakken ? verder zie ik dus ook geen reden jaloers te zijn op mensen die daar zelfs een extra baan voor nemen.
Verstand (23-6-2011 om 16:38)
Harry, je kent waarschijnlijk wel het gezegde: "Verstand komt met de jaren". ...... Jij bent vast en zeker nog heel jong !!
Mar (23-6-2011 om 15:05)
Harry, doe niet zo ongelofelijk flauw en off-topic zeg!
Suzanna (23-6-2011 om 12:23)
@Hulpverlener: welke dader bedoel je? degene die een klap heeft uitgedeeld of degene die geen afstand heeft gehouden en andere weggebruikers in gevaar heeft gebracht en misschien wel andere dingen achter het stuur zat te doen !!!
Harry (23-6-2011 om 02:17)
Joppie saus rijdt zelf in een koekblik dus! gewoon jaloers op mensen die een auto bezitten die wel 130 of meer kunnen rijden. Gewoon wat meer werken dan kun je er ook 1 kopen, anders gewoon niet afgeven op anderen dat staat nogal jaloers. die 130 is gewoon goed, nu nog een extra baan erbij graag
Hulpverlener (22-6-2011 om 19:58)
@ Jaap verkeer: Misschien niet slim om boos te worden, maar na een dergelijk ongeval doe wel uit stress wel eens ondoordachte dingen. Dader zal er nu wel spijt van hebben.
Cookie-instellingen beheren