Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Meisje (12) beroofd van fiets

Toegevoegd: 22-06-2011, 09.30 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 12-jarig meisje is dinsdag rond 15.30 uur in haar woonplaats Vlissingen door een oudere man beroofd van haar fiets.


Ze was voor haar moeder op de fiets naar de Lidl-supermarkt aan het Pablo Picassoplein gegaan. Ze had den fiets neergezet in de stalling. Niet op slot, want het slot werkte niet. Toen ze weer uit de winkel kwam zag ze een oudere man bij haar fiets staan die zei dat het zijn fiets was.

Ze kreeg een duw tegen haar borst en viel op de grond. De man pakte haar fiets en reed weg richting de Bonedijkestraat. Het signalement van de man: oudere man, licht getint, lang haar tot op schouders, droeg een spijkerbroek en jas en sprak gebroken Nederlands.

De politie in Vlissingen is op zoek naar getuigen van dit voorval. Die kunnen zich melden op het bureau in Vlissingen of via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oost-souburg (23-6-2011 om 07:16)
Wie zegt ten eerste dat het haar fiets was ,stond niet op slot ,en bewijs dan maar is dat het jouw fiets is ,moet je je fiets maar op slot zetten .
Engeltje (22-6-2011 om 22:58)
OP SLOT dat wil toch niet zeggen dat je als volwassenen een fiets moet stelen van een 12 jarige. Mijn moeder der fietsen stonden wwel op slot en zijn tot twee keer toe gestolen en wel op klaar lichte dag hoe verklaar je dat dan
Life (22-6-2011 om 22:07)
De schuld ligt ook een groot deel in ons systeem die maakt het mogelijk voor dit soort types om er mee weg te komen. Daarbij zijn er gewoon mensen onder ons zonder enig fatsoen. Mensen help elkaar hoek die gek gewoon van die fiets af en een enkele reis naar het gat waar die uit kroop tax well spend.
Baba (22-6-2011 om 21:17)
Die licht getinte man zal waarschijnlijk niet tot zijn 67e moeten werken, dat doen wij wel; stelen zij ondertussen fietsen van weerloze kindertjes ; foei !
Marja (22-6-2011 om 20:31)
@opslot reaktie op @opslot je moet gewoon als een fiets of ander voertuig niet op slot staat met je kl.....en afbliven van iemand anders zijn spullen mijn kleindochter haar scooter stond ,,dubbel,, op slot en omdat het meisje onwel was geworden heeft ze haar scootertje achter moeten laten bah
Jil (22-6-2011 om 19:55)
@ op slot Misschien kreeg dat meisje het fietsje gewoon niet op slot, kan gebeuren. is dat een reden om een fiets stelen. wat niet van jou daar is blijf je vanaf...op slot of niet! Dat meisje zou nog bijna gaan denken dat het haar eigen schuld is.
Cookie-instellingen beheren