Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 314 km

Brand Media Markt Middelburg

Toegevoegd: 22-06-2011, 15.59 uur
Foto 4 van 16

Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (24-6-2011 om 09:52)
@Mediamarktmidd Bij Delta heb ik als ploegleider BHV een groen hesje aan en al mijn BHV-er's een gele. Zo zijn we altijd te herkennen voor personeel en hulpdiensten. In deze situatie zie ik 1 iemand met een geel hesje. Als dat de hoofd bhv-er is hoe moet je dan de overige BHV-ers herkennen??
Derk (24-6-2011 om 00:35)
@Mediamarktmidd: Maar als ik dit verhaal zo lees zit er toch wel wat fout. Ook al zijn de meeste er niet bij geweest, het verhaal zegt al genoeg! Trek er een goed leerpunt voor de toekomst uit. Het zou zonde zijn dat deze mooie winkel er niet meer zou zijn!
Mediamarktmidd (23-6-2011 om 20:43)
@Y Nee dat is niet gebeurd want het winkeldeel is zichtbaar en dat loopt gescheiden van elkaar. In de winkel is meteen gepost door de getrainde BHVers (weten dus ook wanneer ontruimd moet worden) en er kwam geen rook uit de winkelventilatie. De ruimtes zijn bovendien fysiek gescheiden van elkaar.
Thijs Menger (23-6-2011 om 19:40)
De beslissing wel of niet te evacueren is altijd een moeilijke.En ondanks dat er geen gevaar is geweest is het vaak toch verstandig dit preventief te doen. Ookal is het een grote winkel en speelt het zich af in het magazijn. Wij waren verbaasd toen de brandweer buiten stond toen we werden gevacueerd
Thijs Menger (23-6-2011 om 19:37)
@ Media markt Middelburg Op het moment van alarmering bevond ik mij in uw winkel. Wie er een hesje aanheeft ja of nee? Dat maakt in mijn ogen echt heel weinig uit, dat regelt zichzelf wel. Wat wel waar is wat hier ook word gezegd is dat je in dit soort situaties snel moet handelen.
Bezoeker mm (23-6-2011 om 16:58)
Hoe de situatie op dat moment was, weet ik niet! Maar op het moment dat je de brandweer moet inschakelen, moet er ook ontruimd worden! Brand kan zich gruwelijk snel uitbreiden, zeker in zo'n winkel! Blij dat het enkel om een door gebrande motor ging!
Cookie-instellingen beheren