Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand Media Markt Middelburg

Toegevoegd: 22-06-2011, 15.59 uur
Foto 11 van 16

Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mediamarktmidd (23-6-2011 om 15:00)
De hoofd BHVer heeft zijn hesje aan, zoals ook op de foto's is te zien. Er wordt nu kritiek geleverd door mensen die er niet bij zijn geweest en de hele situatie niet hebben gezien of hebben kunnen beoordelen. Voor zover er verbeterpunten zijn nemen we die mee, want veiligheid staat altijd op nr 1.
Y (23-6-2011 om 13:30)
@Mediamarktmidd dat daar toevallig rook uit komt betekend niet dat het vuur zich niet verspreid heeft onder het dak naar het deel van de winkel?
R (23-6-2011 om 11:12)
Immers de rookkanalen functioneren als een schoorsteen. Dan is direct evacueren toch van belang. Toch maar evaluatiegesprek onder de bhv-ers en/of directe leidinggevende.
R (23-6-2011 om 11:11)
Mag toch wel aannemen dat er meer bhv-ers een hesje hebben en ook als zodanig herkenbaar moeten zijn. Ondanks dat er rookontwikkeling is in de rookkanalen, kan je niet afwachten waar eventueel de brandhaard zich bevindt.Immers de rookkanalen functioneren als een schoorsteen.
R (23-6-2011 om 11:10)
He J, als vroegere beveiliger van dat pand. Tja, als je iemand op het filmpje ziet die hfd-bhv-er en coördinatrice lopen zonder hesje, wie is dan op dat moment de aanspreekpunt voor de hulpdiensten. Heb 1 iemand duidelijk zien lopen als bhv-er (E.B)
Simon (23-6-2011 om 10:36)
@mediamarktmidd: Een kleine brand kan snel een zeer grote worden! Zeker als het gaat om zo'n grote winkel is het van groot belang meteen te evacueren! Klanten begrijpen dit echt wel en komen als het achteraf meevalt heus wel terug. Ze zijn immers ook met een doel gekomen!
Cookie-instellingen beheren