Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brand Media Markt Middelburg

Toegevoegd: 22-06-2011, 15.59 uur
Foto 12 van 16

Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (23-6-2011 om 07:03)
Inderdaad slechte zaak dit. Bij het minste geringste moet er gewoon aktie ondernomen worden om zoveel mogelijk risico's uit te sluiten. Je wilt niet weten wat er kan gebeuren in 2 minuten. Gigantische brand terwijl dán nog de winkel ontruimd moet worden. Slecht gehandeld Media Markt!
Mediamarktmidd (22-6-2011 om 23:40)
@hulpverlener Er zijn geen risico's gelopen. Het deel waar de kleine hoeveelheid rook vandaan kwam is direct ontruimd en betreft een aparte ruimte. Tegelijkertijd is de brandweer gebeld en die hebben na onderzoek geadviseerd te ontruimen. Door BHV, politie en brandweer is professioneel gehandeld.
Hulpverlener (22-6-2011 om 20:06)
@mediamarktmidd: Er komt rook uit een ventilatiekanaal. Hoe minimaal ook er is nog niet te beoordelen hoe groot het probleem is. Kennelijk niet beheersbaar door de BHV want de brandweer wordt gebeld DUS reden voor evacuatie. Waarom risico's nemen? Dit geeft het bedrijf alleen een negatieve naam.
Dat is mijn winkel.. (22-6-2011 om 19:13)
Ik hoorde en zag het op onze pieper van de brand.Ik wist dat m,n buuf naar de Media Markt moest dus belde haar direct en ja zij stond daar binnen.. Op dat moment was er nog geen brandweer of iemand van het personeel die van iets wisten, pas 2 minuten nadat de brandweer er was werd er ontruimd.
Hulpverlener (22-6-2011 om 18:39)
Tsja, evacuatie misschien een beetje laat opgestart??? Leek mij toch voldoende reden voor een ontruiming aangezien die balie bij de hoofdingang en dus ook uitgang zit... Misschien eens een stukje scholing organiseren? Ik zou in dit geval niet graag op de foto staan met een BHV hesje...
John (22-6-2011 om 17:45)
Dan ben je lekker bezig als je pas gaat ontruimen als de brandweer aanwezig is. Neem aan dat er wat aan de bhv procedure bijgeschaafd dient te gaan worden om de veiligheid van winkelend publiek en werknemers te garanderen in een zaak als deze. Een vroegere beveiliger van dit pand
Cookie-instellingen beheren