Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 291 km

Brand Media Markt Middelburg

Toegevoegd: 22-06-2011, 15.59 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het personeel en winkelend publiek van de Media Markt in Middelburg is vanmiddag geevacueerd na een brandmelding.

De melding bij de winkel op de Mortiereboulevard kwam rond 15.20 uur binnen. Er was sprake van rookontwikkeling uit een ventilatiekanaal in het systeemplafond bij de servicebalie. Drie brandweerwagens werden opgeroepen om de brand te bestrijden.


Pas toen de brandweer ter plekke kwam, werd de ontruiming in gang gezet. Voor het publiek werd door de politie een afzetting gemaakt. Het personeel verzamelde zich aan de zijde van de GroenRijk. De brandweer ging direct naar binnen en zette de ladderwagen in om het dak te inspecteren.

De brandweer sprak uiteindelijk van een kleine brand. Of er schade is ontstaan is niet bekend. Niemand raakte gewond. Even na 16.00 uur kon de winkel weer worden opengesteld.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E (22-6-2011 om 16:26)
'Pas toen de brandweer ter plekke kwam, werd de ontruiming in gang gezet' ... huh? Moet dat niet meteen gebeuren, althans zo is het mij geleerd met het verplichte papiertje die je van de gemeente Middelburg moet hebben als bedrijfsleider of eigenaar?
Cookie-instellingen beheren