Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 207 km

Tas van krantenverkoper gestolen

Toegevoegd: 24-06-2011, 20.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de Pottenbakkerssingel in Middelburg werd vrijdag rond 16.00 uur de tas van een 32-jarige Terneuzense verkoper van de Daklozenkrant gestolen.

De man stond bij de ingang van een winkel. Naast hem stond zijn tas die in een onbewaakt ogenblik werd weggenomen.


In de tas zaten persoonlijke papieren, een horloge en een klein geldbedrag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (29-6-2011 om 08:12)
@ Thera: Dit is een site waarop je reacties kunt plaatsen; en reacties zijn meestal niet emotieloos. Dat houdt dus niet in dat je negatief in het leven staat, dat is van jou kant nogal naief gedacht.. En hoe duidelijk je ook bent tegen deze mensen, ze gaan gewoon door. En dat wekt irritatie op.
Thera (27-6-2011 om 11:44)
Beste @Mar, dit bedoel ik nu met negatief en naief in het leven staan en behoefte hebben om deze persoonlijke gedachten gelijk zo op het net te zetten. Misschien zelf wat duidelijker zijn naar verkopers toe. Gewoon nee zeggen en doorlopen. Irritatie is een emotie wat je zelf oproept en toelaat.
Mar (26-6-2011 om 09:12)
@ Thera: Georganiseerd vervoer???Carpoolen??? Je hebt het over daklozen die een krantje opdringen hoor! Wel ff reƫel blijven graag! Ben het in deze helemaal met W. eens!
Thera (25-6-2011 om 15:42)
Jammer dat enkelen zo negatief en naief in het leven staan en behoefte hebben om deze persoonlijke gedachten gelijk zo op het net te zetten. Oa Cynneke, verdiep je eerst eens in hoe zoiets opgezet wordt. Ooit gehoord van georganiseerd vervoer? (speciaal voor jou eenvoudiger neergezet - is carpoolen)
W. (25-6-2011 om 13:13)
Ik keur de diefstal zeker niet goed, stelen is fout MAAR deze mensen zijn wel heel irritant. Bij elke winkel maar gedag zeggen of verhalen proberen te vertellen terwijl ik altijd duidelijk laat zien daar geen trek in te hebben. ik zou zeggen: zoek eens ECHT werk!
Cynneke (25-6-2011 om 09:19)
Meneer is dakloos, maar komt wel naar Middelburg om de daklozenkrant te verkopen?! Ik neem aan dat hij dan geen geld heeft voor bus of boot, dus dan zal hij wel zwemmend komen ofzo? Daar hoef je dus als winkelend publiek ook geen geld meer aan te geven.
Cookie-instellingen beheren