Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man gewond bij ernstig ongeval in Terneuzen

Toegevoegd: 16-02-2006, 17.33 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - In Terneuzen is vanmiddag een ernstig ongeval gebeurd.

Rond half vier reed een 49-jarige automobilist met zijn personenauto over de F.J. Haarmanweg. Door nog onbekende oorzaak reed hij ter hoogte van het pand van Elopak BV met zijn auto in de linkerberm. De man voerde een stuurcorrectie uit, maar kon daarbij een boom niet meer ontwijken.

Omdat de man niet goed verplaatst kon worden en er te weinig ruimte zat rond de man (de auto stond in de weg), is de auto opzij gezet. Binnen korte tijd was een Terneuzense ambulance ter plaatse. Deze vroeg om assistentie van de MUG-traumahelikopter uit Brugge en de Terneuzense brandweer. 

Het brandweerkorps van Terneuzen rukte onder prioriteit één uit met de tankautospuit 5630 en de CAFS. Het slachtoffer is per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Gent. Over de ernst en de aard van de verwondingen van de man is niets bekend.

De auto van de man is total loss. De weg is circa anderhalf uur afgesloten geweest voor het verkeer.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750