Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs gevonden in auto na ongeval

Toegevoegd: 26-06-2011, 15.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
LEWEDORP - Zondagmorgen rond 02.20 uur is op de Postweg in Lewedorp een 22-jarige automobilist uit Heinkenszand met zijn auto van de weg geraakt en tegen een boom aangereden.
 
De man verklaarde dat hij was uitgeweken voor een overstekend dier en daarbij de macht over het stuur was verloren. Ambulancepersoneel hebben de man onderzocht maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis.


Agenten roken een sterke weedlucht in de auto en doorzochten deze. Ze troffen drie zakjes hennep (1,3 gr.) aan. De hennep is in beslag genomen. De man is meegenomen naar het bureau en daar is hem een bloedproef afgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sara (27-6-2011 om 21:49)
@Suzanna ben ik eigenlijk wel heel benieuwd wie je ex is.... tis niet te hoen dat ik weet wie hij is, want ik heb zomaar een vermoeden... Helaas gaat mijn dochter nu met hem om. Hij hefet haar gehersenspoeld.
@suzanna (27-6-2011 om 11:38)
Waarom gelijk zo voorbarig? Wie zegt er nou dan dat er geen dier overstak? Omdat er weed gevonden is, betekent toch niet dat hij 'zomaar' tegen een boom reed, lekker voorbarig..
Arie (26-6-2011 om 22:32)
@suzanna Als jouw ex zulke dingen beweert zal er wel meer aan de hand zijn of je overdrijft gewoon graag. Hoe dan ook, het is niets meer dan een suggestieve opmerking van je om softdrugs de schuld te geven van iets waar de gebruiker zelf verantwoordelijkheid treft.
Vlissingse (26-6-2011 om 21:57)
@ Suzanne: die ex van jou heeft dan wel een goed gevoel voor humor
Jo (26-6-2011 om 20:42)
Wat een vondst zeg.
Suzanna (26-6-2011 om 17:27)
Goh, mijn ex zweert dat er een boom overstak na wat wiet te hebben gerookt en tegen een boom aangereden te zijn. Zou 'soft' drugs dan toch niet zo onschuldig zijn....?!
Cookie-instellingen beheren