Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Dronken man ramt geparkeerde auto's

Toegevoegd: 26-06-2011, 21.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op het Stadhuisplein in Vlissingen is zondag rond 04.00 uur een 20-jarige Vlissingse automobilist aangehouden voor rijden onder invloed.

De man, die als beginnend bestuurder teveel had gedronken, was even voor zijn aanhouding op de Commandoweg tegen een paar geparkeerde auto's gereden. Eén van de eigenaren is de man achterna gegaan en heeft de politie gewaarschuwd.
 
Toen agenten de auto stopten op het Stadhuisplein wilde de man eerst niet toegeven dat hij gereden had. Achter het stuur zat namelijk een andere man, hij verklaarde ook niets van een aanrijding af te weten.


Maar uiteindelijk gaf de 20-jarige man toe dat hij het ongeval veroorzaakt had. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en hij kreeg ook nog een rijverbod van 5 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Witte (27-6-2011 om 16:12)
En door deze mensen krijgen andere beginnend bestuurders, zoals ik, een 'slechte' naam dat we onverantwoordelijk zijn..
Cornelis (27-6-2011 om 13:58)
Fijn hoor zo een drank/drugsrijder. zondagmiddag zat hij weer in de coffeeshop en zijn auto fout geparkeerd bij de coffeeshop. heeft hij de schade ook al geregeld aan de autos die hij heeft aangereden ?
Een vlissinger (27-6-2011 om 13:20)
En z'n rijbewijs niet meer terug geven het had anders af kunnen lopen.
Erik (27-6-2011 om 07:00)
Door inleveren van je rijbewijs krijg je een rijverbod dat wat langer duurt dan 5 uur. Goede actie overigens van de gedupeerde om er achteraan te gaan. En de bestuurder, dat wordt een zware straf drank, doorrijden, valse verklaring. Dat wordt voorlopig fietsen! Of toch niet (taakstrafje) ... ?
Cookie-instellingen beheren