Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Terneuzenaar botst tegen lantaarnpaal

Toegevoegd: 27-06-2011, 17.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Maandag rond 04.00 uur werd in de Burgemeester Geillstraat in Terneuzen een 39-jarige Terneuzense automobilist aangehouden. De man was tegen een lantaarnpaal en een personenauto gebotst en was daarna weggereden.

Omstreeks 04.30 uur meldden getuigen dat de man eerst op de hoek Spuistraat / Stadhuisplein tegen de lantaarnpaal was gereden en daarna in de Burgemeester Geillstraat tegen een geparkeerde auto. De man is daarna weggereden.


De politie trof de beschadigde auto later aan bij een woning en bleek de bewoner de eigenaar van de auto. De man was gewond aan zijn gezicht en moest voor behandeling naar de huisartsenpost. Hij is hij aangehouden en er werd een blaastest afgenomen waaruit bleek dat er geen alcohol in het spel was.
 
De man is na verhoor weer in vrijheid gesteld en is bereid een schaderegeling te treffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. (28-6-2011 om 12:45)
Lijkt er op dat er toch iets niet helemaal goed ging dan. Gaan drank in het spel maar wel 2x ergens tegenaan gereden en gewoon doorgereden tot thuis, zelfs met verwondingen bij zichzelf. Vreemd verhaal.
Cookie-instellingen beheren