Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Vlissinger zwaar mishandeld

Toegevoegd: 27-06-2011, 17.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondag rond 03.00 uur werd een 24-jarige Vlissinger in de Gerbrandystraat in zijn woonplaats zonder reden of oorzaak door enkele personen mishandeld.

Het slachtoffer stond met twee vrienden te praten toen een onbekende man aan kwam lopen die ruzie zocht. Hij begon te vechten met de 24-jarige man. Ze vielen allebei en de 24-jarige verloor het bewustzijn. Vervolgens kwam er een auto aan waaruit twee mannen stapten die tegen het hoofd van de 24-jarige man gingen schoppen. De mannen zijn daarna weggereden in de richting van Koudekerke.


Het slachtoffer is met de ambulance naar Goes gebracht, waar bleek dat hij een gebroken neus, een lichte hersenschudding, twee blauwe ogen, een bult en schaafwonden op zijn voorhoofd had opgelopen. Zondagavond werd de eigenaar van de auto, een 20-jarige Vlissinger, aangehouden en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (29-6-2011 om 17:12)
Die vrienden zijn tot 's morgens vroeg met hem in de weer geweest, maar wat wil je, als je overvallen wordt, dan sta je toch aan de grond genageld. Jullie weten half niet wat er gebeurd is.
Snakelady (29-6-2011 om 13:14)
@Elli je zegt als die 2 vrienden er niet waren geweest, maar staat nergens dat die vrienden hem geholpen hebben. en als het vrienden waren, hadden ze hun vriend dan zo erg laten toetakelen? denk het niet, tenminste hoop voor die vrienden dat ze dat niet zouden toelaten.
Ans (28-6-2011 om 20:53)
@ed hulde zeg je aan degene die geholpen hebben zoals ik het lees hielp niemand
@ chris k. (28-6-2011 om 13:29)
Nou nou, als t waar is wat ik overal hoor chris, dat jij dit bent, vind ik echt zwak van je! had ik nooit van je verwacht!
Marco (28-6-2011 om 10:46)
Maar nou wil ik ook wel weten over die 2 vrienden waar hij mee stond te praten, daar lees ik niks meer over. Stonden hun er nog bij toen hij geschop e.d. werdt????
Elli (28-6-2011 om 10:39)
@ snakelady: geen vrienden? als die vrienden er niet waren geweest had het wel eens veel erger kunnen aflopen!!
Cookie-instellingen beheren