Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken man betrapt op bromfiets

Toegevoegd: 01-07-2011, 08.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In Terneuzen is in de nacht van donderdag op vrijdag een 41-jarige Terneuzenaar betrapt op het rijden onder invloed.

Surveillerende agenten van de Zeeuwse politie zagen de man op zijn brommer rijden door de Jacob Catsstraat in Terneuzen. Hij reed slingerend en had geen helm op. Voor de agenten dus een controle waard.

Op straat moest de man een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij veel te veel had gedronken. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau om daar een ademanalyse te ondergaan. Hier bleek dat hij drie keer teveel alcohol had gedronken.

Tijdens zijn verhoor verklaarde hij zelf ook nog diverse soorten harddrugs te hebben gebruikt. Het rijbewijs van de man is ingevorderd door de agenten van de Zeeuwse politie.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750