Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer gestremd na aanrijding

Toegevoegd: 01-07-2011, 22.37 uur - Update: 02-07-2011, 13.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg is vrijdagavond lange tijd gestremd geweest als gevolg van een aanrijding met een persoon.

Rond 21.15 uur ontstond het ongeval tussen een intercitytrein van Goes naar Middelburg en een persoon. Het slachtoffer is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Door dit ongeval is het treinverkeer tussen Goes en Middelburg enkele uren gestremd geweest. Er zijn bussen ingezet.


Uit politieonderzoek bleek dat bij het ongeval geen sprake is van een misdrijf. De identiteit van het slachtoffer moet nog worden vastgesteld, het gaat vermoedelijk om een man.

Omstreeks 23.15 uur kon de bewuste trein verder rijden naar het station in Middelburg. Daar zorgde de NS voor opvang van de passagiers.

Update: Het slachtoffer is een 24-jarige man uit Middelburg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk van dam (2-7-2011 om 19:26)
Wie zegt dat deze man hulp heeft gezocht?lekker makkelijk om te gaan gillen en schreeuwen als je nog niet alle feiten kent. misschien was het gewoon een man die het niet meer zag zitten.de hulpverlening de schuld geven, beetje simpel.maar ja wat wil je als je zelf opgenomen bent bij de Kijvelande.
Dr.acula (2-7-2011 om 07:58)
Het zoveelste slachtoffer van deze ik maatschappij,iemand die hulp zoekt word eerst op papier gezet en daarna als hij/zij geluk heb 1x in de maand voor 1 uurtje bijgepraat , de rest van de maand zoekt het maar uit,vinden ze.maar nood in je hoofd kan je niet in 1 uurtje oplossen en zeker niet alleen.
Fam. (1-7-2011 om 23:41)
Het zoveelste drama in dit dorp, hulpverleners en familie heel veel sterkte toegewenst, en ook de machinist niet te vergeten sterkte toegewenst om dit een plekje te kunnen geven.
Cookie-instellingen beheren