Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuiden en oosten meer bewolking en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Beknelling bij ongeluk Kloetinge

Toegevoegd: 01-07-2011, 23.15 uur - Update: 03-07-2011, 17.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
KLOETINGE - Vrijdagavond rond 19.40 uur vond er aan de Kapelseweg in Kloetinge een eenzijdig ongeval plaats.

Een 21-jarige automobilist uit Goes reed over de Kapelseweg komende uit de richting van Kloetinge. In een bocht verloor hij, vermoedelijk door een te hoge snelheid, de macht over het stuur en belandde op zijn kop in een droogstaande sloot.


De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij niet gewond was geraakt. Wel bleek dat de man teveel alcohol in zijn bloed had. In afwachting van de uitslag van zijn bloedonderzoek, waaruit moet blijken hoeveel teveel de man had gedronken, is zijn rijbewijs ingevorderd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de Wind (2-7-2011 om 13:43)
Als je ziet hoe het voertuig ligt en hoe hoog de boom beschadigd is dan kan het niet anders dan dat dit met een redelijke hoge snelheid heeft plaatsgevonden. Dit is een onoverzichtelijk stukje weg met veel fietsers en had dus nog veel slechter kunnen aflopen.
Cookie-instellingen beheren