Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Achtervolging scooterrijder Vlissingen

Toegevoegd: 02-07-2011, 00.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie Zeeland is op zoek naar de bestuurder van een motorscooter die vrijdagmiddag vluchtte voor de politie.
 
Rond 15.30 uur werd de motorscooterrijder gesignaleerd op de Hogeweg in Vlissingen. Daar reed hij met hoge snelheid op een blauwe motorscooter van het merk Plaggio. Even later werd hij gezien op het Baskenburgpplein waar hij ervandoor ging zodra hij politie zag.


Na een korte achtervolging werd hij klemgereden in een brandgang tussen de Irislaan en de Jan van Capellelaan. Aan het einde van de brandgang reed de motorscooterrijder tegen een blinde muur en zag kans weg te rennen.

Hij was gekleed in een spijkerbroek en een zwarte jas met capuchon en bontkraag, een wit shirt, witte sokken en blauwe badslippers. Tijdens zijn vlucht verloor hij zijn slippers. De motorscooter is in beslag genomen.

Getuigen of personen die meer informatie kunnen geven over de motorscooterrijder kunnen zich melden op het politiebureau in Vlissingen of bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor, (3-7-2011 om 11:04)
Als je niets te verbergen hebt, dan stop je gewoon en ga je er niet vandoor. Dergelijke gasten tijden ook door als voetgangers of andere bestuurders door hen aangereden worden. Geen rijbewijs, gestolen bromfiets, niet verzekerd, rijtechnisch niet in goede staat en noem maar op. Politie veel succes
Antonio (2-7-2011 om 22:10)
@ iedereen, het was een MOTOR scooter, een motor dus, geen brommer scooter. de persoon was ws 18+ en als hij een vrij prijzige motor achterlaat op de vlucht zal tie wel gejat zijn.
Hans der zeilen (2-7-2011 om 18:18)
Geweldig hahah toevallig ken ik die jongen ook maar verraden doen we niet en vooral niet voor de smeris wel triest haha blote voeten haha
Loes2 (2-7-2011 om 18:11)
Je bent zelf nooit kind geweest toch. zielig..
Jaap-Jan Jan-jaap'szoon (2-7-2011 om 17:32)
@A briljant gewoon!
Division (2-7-2011 om 17:12)
@ Loes Snitch! @ A ... Idd best wel schandalig van de politie! haha!
Cookie-instellingen beheren