Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand verwoest schuur Kapellebrug

Toegevoegd: 03-07-2011, 02.57 uur
Door: Tim Koster
KAPELLEBRUG - Een brand heeft in de nacht van zaterdag op zondag een schuur aan de Gentsevaart in Kapellebrug volledig verwoest. De woning die aan de schuur vast stond kon door de brandweer behouden worden.
 
De brand werd omstreeks 00:00 uur ontdekt en werd vrijwel direct opgeschaald tot middelbrand. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker kwamen ter plaatse om de brand te blussen. Omdat in eerste instantie nog niet duidelijk was of de bewoner nog in de woning aanwezig was werd voor de zekerheid een ambulance ter plaatse gestuurd. Er bevond zich echter niemand meer in de woning of in de schuur.


De brandweer kon omstreeks 01:15 uur het sein brand meester geven. De schuur is door de brand volledig verwoest. De regio wordt de laatste tijd geteisterd door brandstichtingen. Vorige week nog werden in Hulst en Sint Jansteen twee auto's en een camper in brand gestoken. Een oorzaak van de brand aan de Gentsevaart is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren