Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongeren opgepakt voor vernielingen

Toegevoegd: 03-07-2011, 20.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
DOMBURG - In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.20 uur zijn, aan de Singel in Domburg, vier mannen uit de gemeente Veere (21, 24, 25 en 27 jaar oud) aangehouden wegens openlijke geweldpleging tegen goederen.

Kort daarvoor zagen surveillerende agenten het viertal lopen op de Singel. Door één van hen werd er aan een lantaarnpaal geschud zodat deze uitging. Hierop zijn de vier mannen aangehouden.


Bij verhoor bekende de 25-jarige man dat hij aan de lantaarnpaal had geschud. Hierop is het viertal in vrijheid gesteld; de 25-jarige man met een bekeuring op zak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (4-7-2011 om 18:48)
Tsja als je al opgepakt word als je aan een lantaarnpaal loopt te schudden?:s ga dieven vangen!!
JP (4-7-2011 om 15:45)
Deze jongens hebben geen besef van de realiteit!We zouden eens bij hun in de voortuin aan de verlichting moeten rommelen!Levensgevaarlijk nog ook dit, de goede burger kan in het pikkedonker aan het verkeer deelnemen! Ik stel voor om dit soort figuren ouderwets op het dorpsplein ten toon te stellen
Sjoerd (4-7-2011 om 10:40)
Stelletje criminelen! Na een nacht weer vrij, zulke vandalen zouden veel hardere straffen moeten krijgen! Hebben ze enig idee wat een lantaarnpaal kost?!?
Cookie-instellingen beheren