Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeval in Goes

Toegevoegd: 04-07-2011, 12.46 uur - Update: 04-07-2011, 15.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval in Goes is maandagmorgen een persoon zwaargewond geraakt.

Het eenzijdige ongeval vond rond 10.00 uur plaats op de Kattendijksedijk. Een 56-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle is door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en de dijk af gereden. Hij is door de omheining gereden, is hierop ongeveer 10 meter naar beneden gevallen en is na ongeveer 50 meter in de sloot terechtgekomen.
 
Volgens omstanders is het slachtoffer uit de auto geslingerd. Naast de brandweer, ambulance en politie is er ook een traumahelikopter ingezet. Deze heeft het slachtoffer met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.
 
De Kattendijksedijk was lange tijd afgesloten in verband met onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annie (4-7-2011 om 14:02)
Het is een verschrikkelijk gevaarlijke weg. Er wordt altijd veel te hard gereden, maar niemand (ook de Politie) doet er helemaal niets aan. In het weekend rijden er motors harder dan 120. Die lui van de golfbaan en de vogelbescherming houden al jaren een fatsoenlijke weg en fietspad tegen.
Monique (4-7-2011 om 13:39)
Wat een rare situatie. Dit is volgens mij het meest rechte stuk weg op de hele dijk. Ze zou denken dat je daar zoiets niet kan hebben, maar niets blijkt minder waar. Hopenlijk loopt het met de bestuurder goed af.
Mariet (4-7-2011 om 13:18)
Hoop dat de persoon er weer bovenop komt. Zag er behoorlijk heftig uit! Sterkte
Cookie-instellingen beheren