Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 135 km

Zwaargewonde bij ongeval in Goes

Toegevoegd: 04-07-2011, 12.46 uur - Update: 04-07-2011, 15.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een ongeval in Goes is maandagmorgen een persoon zwaargewond geraakt.

Het eenzijdige ongeval vond rond 10.00 uur plaats op de Kattendijksedijk. Een 56-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle is door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en de dijk af gereden. Hij is door de omheining gereden, is hierop ongeveer 10 meter naar beneden gevallen en is na ongeveer 50 meter in de sloot terechtgekomen.
 
Volgens omstanders is het slachtoffer uit de auto geslingerd. Naast de brandweer, ambulance en politie is er ook een traumahelikopter ingezet. Deze heeft het slachtoffer met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.
 
De Kattendijksedijk was lange tijd afgesloten in verband met onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet politie (5-7-2011 om 10:31)
Natuurlijk zie je de politie er nooit! ze kunnen nu eenmaal niet overal komen en in de steden is nu eenmaal werk voor die mannen. maar je zou zelf ook eens bij je gemeente aan kunnen kloppen,de politie bepaald het beleid niet he!
C (4-7-2011 om 19:34)
W Voledig met je eens weg is oké. Maar zijn gebruiker weet niet wat hij doet! Oké fietspad scheiden van de weg beter gister als morgen. En voetgangers 500 euro boete geven voor tegen het verkeer inlopen. Zou een wet moeten komen voor dit vergrijp levens gevaarlijk die voetgangers!!!!!!
Rot weg (4-7-2011 om 17:29)
Sterkte aan het slachtoffer.
Jeffrey (4-7-2011 om 17:14)
@Annie Klopt helemaal het grootste gros scheurt daar. Geldt trouwens ook voor de Manneeweg. Ben laatst ook door zo'n idioot afgesneden op de Kattendijksedijk, omdat er een tegenligger aankwam. Ik zat wel op de fiets met mijn dochtertje achterop. En inderdaad de politie zie je daar nooit.
W (4-7-2011 om 17:01)
Annie,wegen zijn niet gevaarlijk, de mensen die erop rijden doen gevaarlijk.en anticiperen niet of nauwelijks.
Dennis (4-7-2011 om 16:55)
Rechte weg? lijkt me dat het een beetje hard door de bocht is gegaan en daardoor macht over stuur verloren (zie bordjes sporen onderzoek) Hoe dan ook........sterkte
Cookie-instellingen beheren