Paardenkoets belandt in sloot Koewacht

Toegevoegd: 05-07-2011, 14.05 uur

Door: Manfred Berrevoets
KOEWACHT - In Koewacht is dinsdagmorgen een paardenkoets in de sloot terecht gekomen. Het ongeval vond rond 11.30 uur plaats op het Kruispad.

De paardenkoets raakte door nog onbekende oorzaak van een onverharde weg af en kwam in de sloot terecht. De opzittende kwam onder de koets terecht. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om hulp te verlenen.

Bij aankomt van de hulpdiensten bleek alles mee te vallen. Het slachtoffer kon snel bevrijd worden en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paardenmeisjes (9-7-2011 om 01:32)
Inderdaad. dat is ook wel belangrijk om te weten. Het is tenslotte ook een levend wezen
R. Hay (6-7-2011 om 22:04)
Als ik zo'n artikel lees ben ik blij dat het is mee gevallen maar als groot dierenliefhebber zou ik dan ook heel graag willen weten/lezen of het met het paard ook goed is afgelopen......