Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 85 km

Winkeldief bijt en schopt personeel

Toegevoegd: 05-07-2011, 15.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Maandagmiddag rond 16.40 uur is een 18-jarige man uit Goes, bij een supermarkt aan de Beukenhof in Goes, aangehouden wegens winkeldiefstal.
 
Eerder die middag nam de man, buiten bij de winkel, lege bierkratten weg. Een andere winkelier zag de man een uur na de diefstal weer naar de supermarkt gaan en waarschuwde het personeel van de supermarkt.
 
Toen medewerkers van de supermarkt de winkeldief aanspraken werd deze agressief en bedreigde de medewerkers. Ook heeft hij de supermarktmedewerkers geschopt, geslagen en gebeten. Twee medewerkers hebben aangifte gedaan van mishandeling.
Ook toen de politie erbij kwam en de man overnam bleef de man agressief en verzette zich hevig. De 18-jarige man is in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Samantha (6-7-2011 om 12:06)
Wel zo "groot" zijn om te jatten maar je dan als een klein kind gedragen door te bijten te schoppen en te slaan. Wat een kleuter zeg. Neem dan ook de verantwoordelijkheid voor je daden. Hopen dat deze kleuter een goeie straf mag krijgen!
Jesper (6-7-2011 om 10:02)
Tijd dat de lijfstraffen weer worden ingevoerd:) en een fikse schadevergoeding
Cookie-instellingen beheren