Weerbericht:
Wisselend bewolkt en soms wat lichte (mot)regen. Vanmiddag veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Dode bij ongeval N61 Biervliet

Toegevoegd: 06-07-2011, 06.45 uur - Update: 06-07-2011, 07.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Een 23-jarige automobilist uit de gemeente Sluis is vanmorgen overleden als gevolg van een ongeval op de N61. Zijn passagier raakte daarbij gewond.

Omstreeks 04.00 uur reed de 23-jarige bestuurder vanuit Terneuzen richting IJzendijke. Door nog onbekende oorzaak kwam hij in de rechterberm. Na een stuurcorrectie schoot de auto terug de weg op en belandde aan de linkerzijde in een droge sloot. De bestuurder werd daarbij uit zijn auto geslingerd.


Diverse hulpdiensten kwamen snel ter plaatse waaronder een traumahelikopter. Beide inzittenden van de auto zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Daar overleed de bestuurder aan zijn verwondingen.

De N61 is enige tijd afgesloten geweest, tegen 07.30 uur werd de weg weer vrijgegeven voor het verkeer.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans Levels (6-7-2011 om 17:01)
En toch halen een heleboel mensen in die 80 km/h te weinig vinden. Zelfs vandaag nog over doorgetrokken strepen etc. Een levensgevaarlijke weg. Laten we zo snel mogelijk die 4 baans weg aanleggen en niet protesteren. Sterkte voor de nabestaanden
W (6-7-2011 om 15:47)
Gecondoleert! en heel veel sterkte voor de familie,vrienden,kennissen enz. Rust zacht
Ijzendijkenaar (6-7-2011 om 15:14)
Wat verschrikkelijk, je moet dit als familie maar te horen krijgen .heel veel sterkte voor familie en vrienden ,en zeker ook voor de hulpverleners
Fam Pielaet-van Megroot (6-7-2011 om 14:54)
Yorid rust zacht maatje....veels te vroeg om jou te verliezen Yoshua heel veel sterkte,we hopen dat je dit gevecht wint.... Voor familie en vrienden van Yordi en Yoshua sterkte de komende tijd....
MV (6-7-2011 om 14:05)
Asjeblieft mensen, trek geen voorbarige conclusies. Ik weet zelf dat het heel erg pijnlijk kan zijn als je een nabestaande bent en zulke dingen leest..
MV (6-7-2011 om 14:02)
Wat kan je hier nou van zeggen, het is te erg voor woorden. Weeral een dode op de N61. Weeral nog maar zo jong. Ik vraag me wel eens af hoeveel slachtoffers er nog moeten vallen, voordat er daadwerkelijk wat verandert. Nabestaanden in ieder geval veel sterkte nu en voor de toekomst..
Cookie-instellingen beheren