Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overmeesteren overvallers beloond

Toegevoegd: 06-07-2011, 21.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Op het politiebureau in Zierikzee zijn woensdagmiddag vier burgers in het zonnetje gezet door Politie Zeeland en de gemeente Zierikzee.
 
Mede dankzij hun moed en alertheid kon de politie drie verdachten van een overval, gepleegd op 4 juli, op een supermarkt aan de Dorpsstraat in Scharendijke, aanhouden. De drie daders waren jongens van 14 en 16 jaar oud, die het personeel onder bedreiging van een mes een vuurwapen geld afhandig wilden maken.
 
Toen dit niet snel genoeg ging sloegen ze op de vlucht. Twee van jongens werden overmeesterd door passanten, waaronder een medewerker van een nabijgelegen eetcafé.


Zie ook:
- 05/07/2011: Overvallers supermarkt waren kinderen
- 04/07/2011: Poging overval supermarkt Scharendijke


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D (7-7-2011 om 09:23)
SUPERACTIE!! Enneh wie zijn kont brand moet op de blaren zitten, dus lang opsluiten die jongetjes!! Wat fantastisch dat er nog echte helden zijn op deze wereld, bedankt voor jullie moedige actie (gelukkig met happy end).
Tim (7-7-2011 om 07:31)
Helden, hulde! Gefeliciteerd! Goed dat er ook iets voor die mensen gedaan wordt! Maakt me blij op de vroege morgen
Gerrit (6-7-2011 om 22:12)
Prima om zo nog eens te benadrukken hoe belangrijk het is dat burgers een handje toesteken bij het opsporen van dit soort bandieten. De politie is weliswaar onze beste kameraad, maar burgers zijn aan de andere kant ook de 'ogen en oren' van de politie.
Cookie-instellingen beheren