Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Joyrider aangehouden in Terneuzen

Toegevoegd: 06-07-2011, 21.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Schuberthof in Terneuzen zagen surveillerende agenten in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 01.45 uur een personenauto rijden. De agenten van de Zeeuwse politie besloten de auto te controleren.
 
De bestuurder bleek een 17-jarige jongeman uit Axel te zijn die, uiteraard, niet over een rijbewijs beschikte. Hij had de auto van zijn moeder meegenomen, zonder haar toestemming.

De jongeman is aangehouden en op het politiebureau gehoord over de zaak. Zijn moeder is in kennis gesteld en er wordt proces-verbaal tegen de jongen opgemaakt.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikkuh (9-7-2011 om 01:28)
Jan wat een maffe opmerkingen van jou zeg.. ben jij nooit jong geweest.. snap jij niet dat je sleutels mee kan pakken en gewoon weg kan gaan, zonder dat je ouders dat in de gaten hebben.. bv als ze liggen slapen.. ????
Jan (7-7-2011 om 12:08)
Ten eerste wat deed hij daar op dat tijdstip??? Ten tweede zijn moeder wist hier echt niets van ??? Hoe laat had hij de auto zogenaamd gejat van zijn moeder??? Lijkt mijn een couriertje maar niet voor TNT dan
Phoebe (7-7-2011 om 00:10)
Tjonge jonge, wat triest dat z'n moeder vanaf nu de autosleutel moet gaan verstoppen voor haar 17-jarige zoon. Ik hoop dat ie op z'n 18de ietsie meer 'volwassener' gaat worden.