Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanvaring op Schelde-Rijnverbinding

Toegevoegd: 07-07-2011, 17.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) onderzoekt samen met de Belgische politie een frontale aanvaring tussen een Nederlandse en Belgische tanker op de Schelde-Rijnverbinding.
 
Door de aanvaring op woensdagavond liep de 59-jarige Duitse schipper van het Nederlandse schip een hoofdwond op. Ondanks grote schade aan beide schepen is er geen lading weggelekt.


De 110 meter lange Nederlandse tanker geladen met 1000 ton gasolie voer richting Nederland. Richting België voer een 96 meter lange Belgische tanker met 2400 ton stookolie. Ter hoogte van de Nederlands-Belgische grens zijn de schepen frontaal op elkaar gevaren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ruben (8-7-2011 om 11:48)
@Jeroen wat een superrrr domme reactie van jou zeg !...echt een reactie van iemand die maar wil reageren maar niet weet hoe dat te doen dus dan maar zo nutteloos en leeg ..dan heb ik een leuke vraag aan je wat zou Den Haag hier aan moeten doen dan..
Kobus (7-7-2011 om 23:19)
Jeroen, lul niet zo dom... je weet helemaal niet hoe of wat !
Jeroen (7-7-2011 om 20:08)
Ik zie dit als serieuze waarschuwing..Den Haag? Wordt wakker!
Jaap verkeer (7-7-2011 om 20:07)
Beetje te weinig stuurboord gehouden? Frontaal?? met goed zicht toch gisteravond. bocht afgesneden?
Cookie-instellingen beheren