Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind gewond na val op schoolplein

Toegevoegd: 08-07-2011, 21.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Bij een basisschool in Kruiningen is vrijdagavond een kind gewond geraakt na een val.
 
Het ongeval vond rond 19.20 uur plaats op het schoolplein bij de school aan de Marconistraat. Door nog onbekende oorzaak kwam het kind ten val bij een van de speeltoestellen. Omdat de verwondingen ernstig leken werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is enkele straten verderop op een grasveld geland.


Het kindje is, met onbekende verwondingen, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dekker (11-7-2011 om 07:51)
@W en @Matthijs en anderen: Volgens mij weten jullie wel weer betere speelmogelijkheden. Zeker lekker midden op straat laten spelen of zullen we ze maar gewoon een hele middag lekker achter de TV plaatsen. Weet ik wel wat er gezonder is.
W (10-7-2011 om 19:11)
Bij bepaalde mensen met een overtuiging is het de gewoonste zaak dat hun kinderen zodra ze kunnen lopen ze op straat los te laten.gebeurd er dan wat dan is het??zijn ??wil.ze kunnen zo weer een andere op de wereld zetten zo jammer.
Sjaak (10-7-2011 om 16:26)
Wat zijn jullie enorm zielig zeg. Veer en Marijke Hebben jullie wel eens gehoord dat buiten spelen gezond voor een kind is, en volgens jullie zou je je kind aan de riem moeten houden! Wat een ontzettend zielige jeugd moeten jullie hebben gehad zeg, ik krijg gewoon medelijden met jullie
Matthijs (10-7-2011 om 12:16)
Onbegrijpenlijk dat 'ouders''hun kind op het schoolplein laten, Na schooltijd!
Jan P (10-7-2011 om 12:07)
@ Jan, ik ben het wel met je eens, de trauma komt best vaak voor niets, en dat is inderdaad jammer van het geld, zeker aangezien er al zoveel op de zorg bezuinigd wordt. Weet alleen niet hoe moeilijk het in te schatten is, liever het zekere voor onzekere als het om levens gaat...
Waterboy (10-7-2011 om 11:55)
Al met al is het gelukig mee gevallen. Zijn er eindelijk plaatsen waar kinderen kunnen spelen, zijn er mensen die ook dat niet goed vinden.. Je kan als ouder toch niet constant je kind aan de hand nemen. Vooral als ze wat ouder worden (terug denkend aan mijn eigen kindertijd).
Cookie-instellingen beheren