Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 50 km

Kind gewond na val op schoolplein

Toegevoegd: 08-07-2011, 21.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Bij een basisschool in Kruiningen is vrijdagavond een kind gewond geraakt na een val.
 
Het ongeval vond rond 19.20 uur plaats op het schoolplein bij de school aan de Marconistraat. Door nog onbekende oorzaak kwam het kind ten val bij een van de speeltoestellen. Omdat de verwondingen ernstig leken werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is enkele straten verderop op een grasveld geland.


Het kindje is, met onbekende verwondingen, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (9-7-2011 om 21:12)
@ marijke; Ga je schamen.
Laurens (9-7-2011 om 14:23)
Onbegrijpelijk dat er zoveel mensen komen 'kijken' en in de weg lopen. Bah. Je moet het maar willen. Hoepel op en laat de hulpverleners hun gang gaan. Aan 'kijkers' geen behoefte. Sensatie is er al genoeg. Voor de jongen en zijn ouders in kwestie: Sterkte en van harte beterschap!
Veer (9-7-2011 om 09:51)
Het valt me mee dat het nog niet eerder is gebeurd! Iedereen laat daar zijn kinderen maar spelen, ze zijn amper groot genoeg om zelf de straat over te steken,maar stuur ze maar de straat op. Nu is het een val, maar volgende keer is het een kind die over de motorkap gaat.
Jan (9-7-2011 om 08:34)
Ja ok het is ook erg als er wat gebeurd maar als je telkens leest dat de traumahelikopter weer met onverighte zaken naar de basis terug mag omdat het niet dringend is dan KOST DIT TOCH HANDEN VOL MET GELD als er toch een arts is die kan toch wel nog wel wat inschatten of ben ik nu zo ruim denkend
Marijke (8-7-2011 om 21:34)
Kinderen horen niet na sluitingstijd van de school op het schoolplein aanwezig te zijn. Waar waren de ouders?
Cookie-instellingen beheren