Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind gewond na val op schoolplein

Toegevoegd: 08-07-2011, 21.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Bij een basisschool in Kruiningen is vrijdagavond een kind gewond geraakt na een val.
 
Het ongeval vond rond 19.20 uur plaats op het schoolplein bij de school aan de Marconistraat. Door nog onbekende oorzaak kwam het kind ten val bij een van de speeltoestellen. Omdat de verwondingen ernstig leken werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is enkele straten verderop op een grasveld geland.


Het kindje is, met onbekende verwondingen, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lies (12-7-2011 om 16:07)
Iets gebeuren. En ja dan faal je toch echt als ouder. Gelovig zijn mag tegenwoordig ook niet meer tjongjonge waar gaat dit naartoe zeg.....
Lies (12-7-2011 om 16:06)
Je zou toch beter geen kinderen meer kunnen krijgen. Ongelofelijk wat een reactie's met een iq van een borrelnoot. Mensen kinderen graag voortaan met een touwtje van 1 meter aan huis vastbinden en laat er de hele dag iemand bij zitten anders kan er nog
N. (11-7-2011 om 16:34)
@W. 3. denkt u echt dat er ouders zijn die na het omkomen van hun kind "gewoon een nieuwe maken". Echt walchelijk gewoon. Volgens mij kunt u zulke reacties beter op de binnenkant van uw slaapkamerdeur schrijven dan op internet te gooien, dat is dan minder kwetsend en pijnlijk voor anderen.
N. (11-7-2011 om 16:30)
@W, met stijgende verbazing heb ik je reactie gelezen. 1. "bepaalde mensen met een overtuiging" waar haalt u deze informatie vandaan? 2. Zodra ze kunnen lopen: volgens eerdere reactie ging het om een kind van 10, niet om een loslopende peuter van 14 maanden ofzo.
Anoniem (11-7-2011 om 15:02)
@w Ga eens bij die mensen langs en vertel ze het persoonlijk.............Zegt genoeg over je zelf als je zo'n reactie plaatst.
Bertus (11-7-2011 om 11:46)
Spelen ze in de SPEELTUIN, weer niet goed?!?! De ambulance heeft geen arts, de trauma heli wel, daarom komt deze ook vaak ter plaatse, soms gaat de arts mee in de ambu. Kost geld @Jan, jazeker, je zal ook blij wezen als hij komt indien nodig Beterschap voor het slachtoffertje!
Cookie-instellingen beheren