Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Politie haalt hond uit hete auto

Toegevoegd: 10-07-2011, 14.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Zaterdagmiddag heeft de politie in de Kromme Reke in Renesse een hond uit een hete auto gehaald.


De hond zat in de auto zonder water en zag er suf uit. Een agent heeft een portierruit ingeslagen, de hond bevrijd en gekoeld met natte doeken die door omstanders/bewoners werden gebracht. Kennelijk was de hond hier zo van geschrokken dat hij wegrende.

Een zoektocht in de omgeving leverde niets op. Later werd met de baas van de hond en zijn familie verder gezocht, maar van de hond was geen spoor te bekennen.
 
Pas rond 20.30 uur kwam het bericht dat de hond in de Laone was teruggevonden en is hij met zijn baasjes herenigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bianca (10-7-2011 om 21:44)
Weet je wat ik me af vraag, als je zelf in de tuin ligt en je vergaat van de hitte, wat doe je dan zelf, verkoeling zoeken, een hond in een auto kan geen verkoeling zoeken, ik raak er niet over uit het is de zoveelste al deze zomer
Marga-Dierenhulp-Walcheren (10-7-2011 om 21:19)
@Hondenfreak :dat voorkomt een hoop stress bij het dier en bij de eigenaar zeker als de hond kwijt is. De eigenaar kreeg ook geen stress toen hij het arme dier in zijn bloed hete auto achter liet. Eigenaar is geen dier waard. Hond beter af op straat dan opgesloten in de auto. Politie GOED gedaan!
Bianca (10-7-2011 om 21:13)
Heb iedereen zijn reactie gelezen, iedereen toch van mening dat die eigenaren gestraft moeten worden, ook al was de hond weg gerend van alle stress, ik zou precies hetzelfde doen ruit in slaan als het dier er maar uit is, ik zou het niet moeten zien zou woest zijn en geen moment twijfeen.
Jaap (10-7-2011 om 20:58)
Wat een slimme acctie je kunt een auto toch gewoon openen zonder een ruit in te slaan en dan de hond nog laten ontsnappen ook , een beetje dom agenten
Bianca (10-7-2011 om 20:13)
Zo'n iemand moet je niet zijn hond terug geven dat verdienen ze niet, wat een stomme idioten, je vergaat soms zelf van de hitte in een auto laat staan zo'n hond.
Honden liefhebber (10-7-2011 om 19:27)
Hopelijk krijgt de eigenaar z,n flinke boete en een dag in de volle zon zonder w.e. in een hok
Cookie-instellingen beheren