Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pepperspray bij aanhouding Terneuzen

Toegevoegd: 10-07-2011, 20.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de Jozinastraat in Terneuzen is zondag rond 00.30 uur een 32-jarige man uit Axel aangehouden. De politie stond in de Tholensstraat wegens een woningbrand en één van de agenten zag in Jozinastraat een motorrijder keren.

Het bleek de 32-jarige man te zijn, die zonder rijbewijs op de motor reed, waarvoor hij al eerder bekeurd was. Toen de politie hem mededeelde dat daarom de motor in beslag genomen werd, reageerde de man agressief en beledigde één van de agenten.


Hij werd, onder veel bemoeienis van toeschouwers, aangehouden en omdat hij zich hevig verzette werd pepperspray gebruikt. De man is inmiddels weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (12-7-2011 om 03:17)
@max en piet, weet je wat belachelijk is, die motorrijder zonder RB. Politie kan echt wel inschatten of ze hun prioriteiten kunnen verleggen. De motorrijder is fout niet de politie, die l#l had zich gewoon in moeten houden, triest en onvolwassen gedrag.
Max Roegiest (11-7-2011 om 10:02)
Dit is echt belachelijk. Typisch voorbeeld van wrong place wrong time. De politie vond het blijkbaar belangrijker om een kerende motorrijder aan te houden, dan zorgen dat iedereen veilig is en blijft bij een woningbrand. Typisch politie. Belachelijk gewoon.
Piet Polletiek (10-7-2011 om 23:44)
Ik dacht dat als politie t.g.v. een brand andere dingen vindt die niets met de brand yte maken heeft, dat dit een onwettig verkregen bewijs is!!! En derhalve een zwaar geval is van machtsmisbruik.
Frans 1 (10-7-2011 om 21:53)
Wie kan mij verklaren waarom zo iemand gelijk weer in vrijheid gesteld wordt?
Cookie-instellingen beheren