Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Aanhoudingen voor vernielen auto's

Toegevoegd: 10-07-2011, 20.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondag tussen 02.30 en 03.00 uur werden over de gehele Nieuwe Vlissingseweg vernielingen gepleegd aan enkele tientallen, aldaar geparkeerd staande auto's.

Er werden onder meer spiegels van de auto's getrapt, auto's werden bekrast en een auto raakte beschadigd omdat één van de betrokkenen er met een fiets tegenaan klapte. In verband hiermee werden rond 03.00 uur in de Kerklaan in Vlissingen, op aanwijzing van een getuige, vier personen aangehouden.


Een van hen was een 17-jarig meisje uit Oost-Souburg. Zij werd al vlug in vrijheid gesteld omdat bleek dat zij niets met de vernielingen te maken had. De andere personen betroffen drie 16-jarige jongens uit de gemeente Middelburg. Zij zijn naar Torentijd gebracht en gehoord.

Eén van de drie bleek geen vernielingen te hebben gepleegd; de andere twee hebben een bekentenis afgelegd. De politie verzoekt alle gedupeerden, die nog geen aangifte hebben gedaan, dit alsnog bij het politiebureau in Vlissingen te doen en zo mogelijk een foto te maken van de vernielingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (30-7-2011 om 22:51)
Helaas helaas, volgens het politie onderzoek kan 90% van de aangiftes niet aan deze lieden toegerekend worden!!! Hoe weet de politie dat nou?? stonden ze er op te kijken dan? Ook deze schades zijn weer voor de gedupeerden zelf op te hoesten
@ kees (12-7-2011 om 21:44)
Kees, de ouders kunnen ondanks het geven van een goede opvoeding niet overal tegelijk zijn! Alsof dat gelijk een stel asco's zijn, zo laat je t klinken. Ik heb ook wel eens wat gejat vroeger, maar mn ouders hebben er altijd op gehamerd dat dat niet mocht, is het dan ook hun schuld geweest?
Mar (12-7-2011 om 07:27)
@ Hans: Ik denk niet dat er één verzekering is die dit dekt. Gezien de leeftijd komt dit op het bordje van de ouders. @ Kees: Denk je nou serieus dat er ouderen zijn die op dit soort gasten zitten te wachten???
Kees (11-7-2011 om 15:32)
Het is te zot voor woorden laat deze gasten in hun vakantie ( vrije tijd) maar werken er is zoveel te doen voor oudere mensen en laat de ouders het ook maar voelen gewoon bekend maken wie het zijn kunnen ze gelijk zien wat voor mensen het zijn
Zero tollerance (11-7-2011 om 14:58)
Rekening man !! en dan bedoel ik al die auto's repareren en helemaal overspuiten op kosten van deze overtreders. dat kost wel wat, maar ja, dan hadden ze zich maar normaal moeten gedragen is het niet ? maar tsal wel weer theedrinken en taakstrafje worden.
Jo (11-7-2011 om 11:40)
Alle schade laten terugbetalen. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt dus hopelijk stopt het nu.
Cookie-instellingen beheren