Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee duikers in de problemen

Toegevoegd: 11-07-2011, 15.06 uur
De twee personen zijn naar Antwerpen gebracht.
De twee personen zijn naar Antwerpen gebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong
WEMELDINGE - In Wemeldinge zijn vanmiddag twee duikers in de problemen geraakt.

De man en een vrouw kwamen rond 13.10 uur op flinke diepte in de problemen nabij camping 'Klein Stelle' aan de Stelhoekweg. Twee ambulances werden opgeroepen om de twee te helpen. Zij konden zelf naar de kant komen.


Het duo is met de twee ambulances overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen. Hoe zij er precies aan toe zijn, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (12-7-2011 om 15:25)
Net zoals in het verkeer kun j in het water ook in problemen komen. Waarschijnlijk is één iemand niet goed geworden en zijn beiden te snel omhoog gekomen. Dit is wezenlijk anders dan duikers die door een bootje opgepikt moeten worden of dat men een enkele duiker kwijt is.
Henk Navest (11-7-2011 om 21:53)
Het is niet de plek. Maar het zijn altijd die gekke Belgen. diep dieper diepst dat is hun motto. als je aan het duiken bent wordt je regematig onderste boven gezwommen, omdat ze zo snel mogelijk naar de diepe willen .Ze zien niks. In ondieper water is van alles te zien het mooiste tot max zo'n 20 meter. het begint al op zo'n 3 meter ( soms ondieper ) met bv allerlei soorten slakjes en jong leven Ik wil hier mee zeggen gebruik niet 100 maar 200 % je verstand Het is zo'n mooie sport.
Mario (11-7-2011 om 17:00)
Al eens op "flinke diepte" in de oosterschelde gezeten? NIETS van leven te zien!! heb de cijfers van voorgaande jaren gezien: minder 15% van alle duiken is dieper dan 25, terwijl meer dan 80% van de ongevallen vanaf die diepte plaatsvinden. terwijl er NIETS te zien is. vaak NELOS trouwens...
Lepoe (11-7-2011 om 16:51)
Gaat wel lekker met de duikers bij Wemeldinge! Bij het horen van de ambulance roept mijn dochter van 3 1/2jaar "is er alweer een duiker kwijt?" Heel sneu voor de duikers maar let alsjeblieft op en hou je nou aan regels! De oosterschelde heeft verradelijke stromingen! Denk daar aan!!!
Jacq (11-7-2011 om 16:03)
Sterkte.. al zovaak dáár mis gegaan volgende keer een andere plek uitzoeken:)! !
Cookie-instellingen beheren