Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 68 km

Ernstig incident Veerse Meer

Toegevoegd: 11-07-2011, 15.07 uur - Update: 11-07-2011, 16.31 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De hulpdiensten zijn vanmiddag druk beziggeweest met een reanimatie van een persoon op een eilandje op het Veerse Meer.

Rond 14.10 uur kwam de melding binnen dat iemand op een eilandje dringend medische hulp nodig had in de buurt van kanovijver Kanoa De Piet aan de Muidenweg tussen Arnemuiden en Wolphaartsdijk.


De ambulancedienst kreeg assistentie van de reddingboot 'Oranje' uit Veere en de traumahelikopter uit Rotterdam. De helikopter is geland op een eilandje in het meer. Het ambulanceteam is met de reddingboot naar het eilandje gebracht.

De hulpdiensten hebben het slachtoffer gereanimeerd, maar helaas bleek dit tevergeefs. Het slachtoffer is op het eilandje overleden. Voor zover bekend ging aan het overlijden een medische aanleiding vooraf.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (12-7-2011 om 20:02)
@ Jo Zeg je dat ook als er ambulance te hard door de straat rijd op weg naar een ongeval? Totdat je zelf een keer de hulpdiensten nodig hebt. Dan duurt het opeens allemaal veel te lang. Sterke aan de nabestaanden.
Lies (12-7-2011 om 15:56)
Jo Ik erger me mateloos aan zo een reactie. Hoe kun je op een foto zien dat die boot te hard vaarde? Als het familie van je was geweest had je zo een reactie niet geplaatst en als je het zelf beter kunt doe het dan lekker zelf
Conny (12-7-2011 om 15:48)
Sterkte aan de nabestaande van deze man/vrouw.. Hulpverleners top dat jullie er hebben voor gezorgd dat de kinderen er weinig van hebben mee gekregen !
Mario (12-7-2011 om 13:44)
Heeft men daar geen motorboot om het ambulancepersoneel als de bliksem ter plaatse te brengen. Nu was het wellicht wachten op de KNRM (logisch, want die komen van huis naar het bootshuis en varen daarna vanaf de Oostwatering richting incident).
Hulpverlener (12-7-2011 om 06:54)
@jo: ga er maar vanuit dat deze mensen weten wat ze doen, ze zijn daar zeer uitgebreid in getraind en weten hoe ver ze kunnen gaan. En ze deden op dat moment een zeer belangrijke taak, er werden zo te zien twee onmisbare zaken opgehaald uit de ambu.
KO (11-7-2011 om 23:32)
@JO Wat een mooi commentaar Jo, vanaf 1 foto kunt u weer de gehele situatie inschatten en binnen een paar seconden een conclusie trekken van hoe het wel zou moeten. Is dit nou serieus bedoeld of was het gewoon een spontane reactie? Uw reactie vindt ik net zoals Jaap respectloos jegens familie.
Cookie-instellingen beheren