Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Kitesurfer ernstig gewond Vrouwenpolder

Toegevoegd: 12-07-2011, 16.52 uur
Foto 7 van 8

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (13-7-2011 om 10:26)
Hopelijk gaat het goed met deze persoon. Het betrof hier iemand die les nam, jammer dat dat niet vermeld word in het artikel. Was een ongeluk, die gebeuren nou eenmaal. Was te verwachten dat er gelijk mensen gaan zeiken over kosten en blablabla. ONGELUK staat er toch!
Marco (13-7-2011 om 10:01)
@Paul Klaassen Ze hadden 't wel even stil kunnen leggen, wat ze ook wel eens doen in het verkeer. Omleiden kan hier niet maar (misschien rare voorbeeld) wat als er zo'n kitesurfer aankomt zweven en in dat goepje land (wat je ook wel eens in bloopers ziet gebeuren) dus Mike heeft gelijk.
Schimpy (13-7-2011 om 09:55)
Beste Paul zoals je heb kunnen lezen in mijn reactie heb ik het niet specifiek over Kite surfen, ik heb het over mensen die een gevaarlijke sport beoefenen in zijn algemeenheid. En daarbij bedoel ik juist ook mensen met een boot, duikers en ga zo maar door. Helaas had ik er te weinig tekens voor
Paul Klaassen (13-7-2011 om 09:03)
@Schimpy: Kiters zijn vaak extra verzekerd voor de traumaheli. Voor KNRM zou iets geregeld moeten worden via verzekereing, vind ik ook. Je kan hetzelfde zeggen tegen wintersporters, motorrijders, schaatsers, duikers.Ik denk dat de oplossing in certificering en handhaving zit. Niet in vinger wijzen!
Paul Klaassen (13-7-2011 om 08:56)
@ Mike: Hoe is het mogelijk dat er op de achtergrond nog steeds iemand aan het kitesurfen is, terwijl er zojuist iemand zwaar gewond is geraakt... Op de snelweg houdt ook iedereen op met rijden en gaat lopend naar huis zeker? Wat wil je dat ze doen dan?
Mike (12-7-2011 om 19:14)
Hoe is het mogelijk dat er op de achtergrond nog steeds iemand aan het kitesurfen is, terwijl er zojuist iemand zwaar gewond is geraakt....
Cookie-instellingen beheren