Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Kind zwaargewond bij ongeluk Hulst

Toegevoegd: 12-07-2011, 17.26 uur - Update: 13-07-2011, 08.08 uur
Een vrouw en een kind raakten gewond.
Een vrouw en een kind raakten gewond.
© Foto: Thijs Geene
Door: Roland de Jong

HULST - In Hulst is dinsdag aan het einde van de ochtend een kind zwaargewond geraakt bij een ongeluk.

Een 57-jarige automobilist uit de gemeente Hulst reed rond 11.45 uur over de Absdaalseweg in de richting van de Van der Maelstedeweg en sloeg rechtsaf. Daarbij reed hij een 41-jarige vrouw uit Hulst aan, die met haar 4-jarige dochter op de fiets over de fietsstrook aan kwam rijden.


De vrouw liep een hoofdwond op en klaagde over misselijkheid. Het meisje liep onbekend letsel op. Het kind raakte na de botsing buiten bewustzijn en zodoende werd naast drie ambulances ook de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.

De ambulance kwam direct ter plaatse en door de politie werd het verkeerd geregeld. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Voor het meisje werd de helikopter gewaarschuwd, maar zij is later toch met een ambulance naar een ziekenhuis in Antwerpen gebracht. Over haar toestand is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fietser (23-7-2011 om 20:02)
Ligt niet aan de situatie, de bestuurders moeten eens wat beter opletten en fietsers de ruimte geven. Haast en onoplettendheid. Dit kruispunt en de 'knossel' niks mis mee.
Looksaus (14-7-2011 om 10:36)
@puppie die weg die langs c1000 en bodyline loopt word naar achter doorgetrokken en die komt daar op een rotonde uit. de stoplichten bij bp word een rotonde om zo de drukte beetje weg te leiden. het is goed te doen maar inderdaad je moet daar heel goed opletten. stertke voor de familie
Puppie (13-7-2011 om 22:31)
Ik vrees dat het er niet op zal verbeteren nu dat ah ook daar in de buurt komt . wat wil zeggen nog meer verkeer . nog mee verkeer dat vast komt te zitten . en daar door waarschijnlijk nog meer grote en kleine ongevallen
Herman (13-7-2011 om 14:34)
Dit kruispunt is, zoals het 'scharnier' 200meter verder, gewoon goed te rijden. Je moet gewoon (zoals altjd) goed allert blijven en de regels toepassen..ook fietsers! Alleen de regeltjes toepassen lukt sommige mensen gewoon niet zoals we nu wel zien.
A (13-7-2011 om 10:55)
Tijd dat er wat gedaan wordt aan dat kruispunt, om nog meer ongelukken te voorkomen. Veel sterkte voor de familie
Michael (13-7-2011 om 08:24)
Ja Tim dat is waar. Dat is de gemeente hulst die denken alleen maar aan hun eigen dikke kop.
Cookie-instellingen beheren